香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10182|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

Tonyjaa重陽節姐姐爆房包膠

初級會員

好耐無V7約姐姐爆房,重陽節約咗個姐姐出嚟,入到房大家除衫一齊沖涼,有講有笑,姐姐對波目測34左右,身型比較矮少少肥,睇得出生過仔,肚皮少少摺,佢幫我搽梘,我都幫佢洗波同鮑魚,洗完沖完水姐姐比個花灑我拎住,以為佢攞毛巾,原來攬埋嚟同我打車輪,好主動,係咁啜我條脷,車咗1,2分鐘後,跪低同我吹,吹得都OK,間中仲成條含晒深喉添。
浴室攪完一輪,上到床又開始攪住我嚟車,睇得出呢個姐姐好需要,又同事佢車咗2,3分鐘,佢邊車邊攪我細佬,我都邊車邊揸波同撩西,撩入去就有d濕,好快起水。
車完之後,姐姐坐上嚟用個西磨我細佬,已經聽到“噗滋噗滋”水聲,我最鍾意女上位,可以訓喺度睇住條女表情同揸波,姐姐波的同暈都算細,輕輕捽粒的就呻吟,佢越磨越動作越大,我感覺到細佬差不多掂到佢西窿,姐姐特然停下,然後慢慢磨,將我細佬滑入咗去佢入面,郁咗幾下,我立刻叫停!同佢講都係帶返個套先,上套後佢坐返上嚟,開始騎乘,我見到姐姐個樣好享受,我當然繼續揸波啦!見姐姐騎咗陣開始攰,我叫佢 趴在我身上,我攬實佢到我抽插,佢開始呻吟,仲越嚟越大聲添,今次到我車返佢,邊車邊抽插,抽插咁1分鐘左右就射了。
之後各有各沖沖身再上床抖抖,同姐姐吹下水,一路吹水姐姐一路攬住我攪我細佬,因為剛剛射完,未咁快有反應,姐姐見狀又開始攻擊我下體,又開始吹起嚟,今次仲啜埋雙丸添,超high,我訓喺度由佢攻擊我,佢吹咗都接近10分鐘,我細路開始硬,又上套床邊插,可能射咗一次嘅關係,床邊抽插咗5分鐘就開始軟,我同姐姐講不如今次係咁先,佢話ok,咁我訓返上床抖抖,估唔到姐姐呢頭話ok,果頭又錫我細佬,我當然唔介意啦,都係間中深喉同啜雙丸,我細佬又由軟變返硬,比姐姐吹咗10分鐘左右,我感覺想射,就同佢講我頂唔順喇,差不多要射,我怕射入你口度,姐姐聽到繼續用個口同我細佬衝刺,完全無意放口,最後喺佢口內爆發第二彈。
完成兩炮好滿足,我因為有事要走先,間房未夠鐘,姐姐在房睇電視,臨走仲拉住我車多嘢先比我走,雖然呢個姐姐身形普普通通,但我鍾意佢夠熱情,睇嚟下次分分唔洗買condom,哈哈…

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

推薦
tonyjaa 發表於 2021-10-20 08:50
肥佬師兄,係印印嚟。

THANK YOU
回復 支持 0 反對 1

初級會員

師兄恭喜食到好嘢、可交換嗎?
WeChat : fai54147642
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

Tony兄, 呢個姐姐係印印定賓賓嚟㗎
回復 支持 反對

初級會員

肥佬 發表於 2021-10-18 16:21
Tony兄, 呢個姐姐係印印定賓賓嚟㗎

肥佬師兄,係印印嚟。
回復 支持 反對

初級會員

肥佬師兄有無約開姐姐?
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

tonyjaa 發表於 2021-10-21 13:50
肥佬師兄有無約開姐姐?

約左麟右李嘅姐姐多
回復 支持 反對

中級會員

恭喜師兄食到好嘢!可以交流、交換囡囡:通知我;
回復 支持 反對

中級會員

恭喜師兄!希望大家可以互相交
回復 支持 反對

初級會員

求聯絡方式