香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2200|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 太子超級享受·K

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

*已得到原文作者同意可以轉發*

老友介紹,K必須一試!搜其他師兄包膠都覺得唔錯!
十點預約都要十一點多先有位,無問題,就系為K而來的!十一點到場等,鐘房通知要十一點四,夠鐘準時入閘!

相頭:8分,臉上皮膚一般,輪廓靚女
身材:10分,有波有籮
胸圍:B+,唔墮好揸手,細雲中
皮膚:白、滑,人工白虎

各自除衫沖涼,囡囡先細心幫洗,然後正反面磨,水簫無齒感,舒服!上床先做BODY,因為皮膚太好,好順滑!漫遊都好細心,SKIP左毒龍。翻身錫lin,要求車,細車到中車,無口氣,甜甜地。

要求69,囡囡呢度要贊一下,佢掉頭后,下身唔會全部壓到你頭上,而系單腿抬高,等你可以有活動空間,囡囡落力吹,我出力奶,等我停底,囡囡馬上遞上紙巾擦嘴,再贊!跟住囡囡擔住支棍拆套,迅雷不及一下戴上,然後到囡囡表演,各種姿勢,感覺囡囡鍾意后入,中途動情地咬左一下自己膝頭哥,轉幾個姿勢后,囡囡企起身,拉我起來,佢抬起一遍腳,我再后入,單手抬腿,另一手揸波,感覺要飛升了!如是二三十下派彩,忍唔住出力錫左幾下囡囡既靚背!

總體嚟講,囡囡接近完美了,呢兩日不停回味,估計會沉船!已經計劃好下次返食!

評分

查看全部評分

中級會員

k係冇得頂
回復 支持 反對