香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7586|回復: 21

Tonyjaa又出動,今次公園識到個大波姐姐

初級會員

話說某個星期日,老婆返咗外家住幾日,一支公要開工陪唔到老婆,唯有放工返屋企食自己,回家途中經過公園,見到仲有5,6個姐姐喺公園坐,見其中一個姐姐單獨一個喺度篤手機,見波到幾大,加上對波比斜揹袋條帶打斜壓住,波形更勁。於是膽粗粗埋去搭訕,問下佢借張濕紙巾用下,好彩姐姐有喺身,借咗張比我,我順勢問下佢天氣咁熱,做乜坐公園咁熱?姐姐答話無地方去,加上去商場都比其他姊妹霸晒位,所以唯有坐公園,於是我問佢有無興趣一齊食個晚餐?我請,佢諗咗陣答我好,於是同姐姐去咗屋企附近間餐廳食。
食嘅嘅時候,姐姐都幾好笑容,不過個樣就係一般姐姐樣,佢比較少嘢講,咁我就問佢食完飯係咪要回家,佢話未夠鐘返屋企,一陣再去公園坐,到食完晚飯後,出到餐廳門口,我再膽粗粗問姐姐:「我屋企喺樓上,你唔介意嘅話可以上嚟歎下冷氣到回家,唔洗坐公園咁熱。」姐姐又諗咗一陣話:「好!」心諗呢次好大機會。待續……

初級會員

唔好意思,各位,要開工先,晏d出埋下半part.
回復 支持 反對

初級會員

同姐姐上到屋企,佢坐喺梳化,咁我開個電視,比個遙控佢睇下電視,我換好衫就同姐姐坐梳化睇電視,我坐佢側邊佢無移位,我叫佢當自己屋企得㗎啦,姐姐話ok,佢開始除佢對波鞋同短袜, 翹起腳在梳化繼續睇電視,佢著住條及膝裙,翹起腳露出大脾同見到少少底褲邊,係黑色有喱士邊,睇到我眼火爆,真係好想即刻㩒低佢喺梳化就嚟,但怕咁攪完比佢話我強姦咪死?所以我唯有坐側邊睇住佢黑色底褲邊先,過一陣佢見到我望佢底褲,佢問我做乜嘢?我就扮老正同佢講:「我啱啱見到你有少少走光啊!」姐姐聽到即時拉返條裙遮返,心諗呢次真係「只可遠觀而不可褻玩」。
回復 支持 反對

初級會員

當我絕望嘅時候,姐姐竟然話:「你睇咗我底褲,我都要睇返你底褲係咩色」於是我就除咗條短褲,坐喺梳化比姐姐睇,我當時已經扯緊旗,姐姐見到面有少少紅,我順手摸下佢塊面,再拎佢隻手摸下我下面,佢無抗拒,我當佢女朋友咁,望住佢同佢講:「你好靚,好性感,攪到我有反應」,跟住姐姐只話:「多謝!」,但佢隻手已開始來回摸我下面,我都唔客氣坐埋d同佢嚟個車輪,姐姐好肉緊,估計少攪嘢,同佢車咗成5分鐘,其間我都隔住衫搓下佢對波,感覺似墊咗pat,車完我問佢不如一齊沖個涼吖,佢話我過多半個鐘就要回家,不如喺度開始啦!我聽見即是又扯火,即刻除姐姐上衫同裙,露出埋黑色bra,我一面同佢車,一面解bra,真係比我估中,係小籠包,大波係bra加墊出嚟嘅,不過呢個時刻咩都唔理了,務求30分鐘內攻陷姐姐。
因為我哋無沖涼,所以只打車輪同互錫下lin頭,錫錫下姐姐企起身,我跟住企起身問佢咩事,佢無出聲,只係見佢個樣開始露出淫笑,然後推我落梳化,佢跳上梳化坐喺我大脾上面,我條嘢已經掂住佢西毛,姐姐又同我車,一路車一路將身體向前磨,我條嘢開始掂到佢妹妹粒核,姐姐仲開始起水添,我都覺得好正,磨到好舒服,我同姐姐講不如去攞套先開始,佢無講嘢,只係攬實我繼續磨,我明晒!繼續同姐姐車輪磨西,過咗10分鐘,姐姐停咗,趴喺我身上,估計佢高潮咗,但我未完事,於是我抱起姐姐少少,將條嘢插入佢妹妹度,好濕,好暖,但唔算太緊,佢可能高潮完,插入好大反應,我用手拉佢個pat前後前後來回,噗滋噗滋嘅水聲,好興奮,最後我將姐姐放喺梳化嚟個男上,我插緊時喺佢耳邊問佢:「我射喺入面ok嗎?」姐姐答話:「我無避孕。」心諗仆你個街唔早講,我抽插多1分鐘左右就抆出嚟外射喺佢西毛度,之後趁未軟再插返入妹妹度繼續抽插,一路插一路捽碟,姐姐再嚟高潮,我哋攪住一陣,直到條嘢自已變軟滑返出嚟,清潔好後就送姐姐落樓下,比咗100蚊佢搭的士返屋企,大家留咗聯絡方法,下次再戰。
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

tonyjaa 發表於 2021-9-13 14:28
唔好意思,各位,要開工先,晏d出埋下半part.

Tony兄, 咁你借咗張濕紙巾使唔使還㗎??

你都幾大膽㗎喎, 帶個姐姐返屋企, 你小心D喎, 畀姐姐知道你個地址佢隨時去搵你囉米飯咪PK
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

tonyjaa 發表於 2021-9-13 16:52
當我絕望嘅時候,姐姐竟然話:「你睇咗我底褲,我都要睇返你底褲係咩色」於是我就除咗條短褲,坐喺梳化比姐 ...

正一姣婆遇著脂粉客, 100蚊就食咗個便宜餐, 抵過去深水埗大埔道食嗰啲老雞啦

回復 支持 反對

初級會員

肥佬 發表於 2021-9-14 10:24
正一姣婆遇著脂粉客, 100蚊就食咗個便宜餐, 抵過去深水埗大埔道食嗰啲老雞啦 ...

唔只架肥佬師兄,仲有晚飯錢未計,哈哈哈哈哈
回復 支持 反對

初級會員

肥佬 發表於 2021-9-14 10:10
Tony兄, 咁你借咗張濕紙巾使唔使還㗎??

你都幾大膽㗎喎, 帶個姐姐返屋企, 你小心D喎, 畀姐姐知道你 ...

同姐姐講好咗我就搬屋,到時聯絡好去爆房。
回復 支持 反對

版主

tonyjaa 發表於 2021-9-14 11:51
唔只架肥佬師兄,仲有晚飯錢未計,哈哈哈哈哈

一餐晚飯加一舊換包蝦條仲想點,仲幾乎中出添。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

初級會員

師兄佺那裹?等我去撞一撞
回復 支持 反對