香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2394|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙食過返尋味·Suki

2萬

3萬

高級元老

念念不忘騷貨suki的服務及身材,當然她的高顏值也非常難忘,但對比起這些也遠勝不過她的淫樣。趁著今晚在意大利大戰西班牙之前先上美妙搵佢大戰一場先,準時到達,等了兩分鐘Suki入來,冇見一個月仍然記得我,而囡囡仍然依舊那麼調皮那麼騷,同上次不一樣,今次一關門就立馬請我食波餅,邊食邊卒我老二,我也不甘示弱狂卒佢妹妹,卒了一陣間成隻手濕晒,同時我老二也滿血,涼也不沖便就地正法執佢一劑,此時囡囡竟然反傳統用口來幫我上套,抵讚!上套後也急不及待按佢落床上反轉佢來過後插,囡囡邊插邊叫大力啲,插咗十來分鐘拔出來除套射落去屁股之際又被佢叫停,囡囡說射落佢個口度,我當然恭敬不如從命滿足佢要求,就這樣完成第一Q。一齊清洗後在床上休息了一陣間又比囡囡再次攻擊,被佢漫遊全身之後老二再次滿血,囡囡見狀就用佢的巨乳來玩一下夾腸仔,夾腸仔期間見到佢個淫樣真的受不了,於是我把身體向前一些要佢張開口,就這樣響佢個口插了一陣間,囡囡完全配合我要求,真的爽!之後上套女上男下坐咗我幾分鐘就被佢坐爆,最爽就是囡囡幫我除套後直接來過回魂簫,方死我射得唔夠乾淨一樣,最後陪浴清洗一下,就這樣結束這場大戰,此女絕對食過返尋味,已約定歐洲國家盃決賽當晚再戰一場。

評分

查看全部評分

高級會員

thanks and share
回復 支持 反對