香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(7月份)

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
依家甜品屋有好多好正的甜品wor,  一定要上去試下先
Blaze 發表於 2011-7-1 11:37

快D上來啦~~~~嘻嘻,甜品新鮮哦

初級會員

各位早晨...新帖...緊係要支持下冬冬姐先..!!
好色仙人~

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
各位早晨...新帖...緊係要支持下冬冬姐先..!!
火野 發表於 2011-7-1 12:20

嘻嘻~~謝謝,節日快樂

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
大家好
依家系公司恭候大家早餐甜品有
可可  ,小玲  ,AMY  ,燕子  ,QQ  ,紅紅   ,瑩瑩  ,卡文  ,VV  ,May  ,翠兒  ,Ada  ,小惠

後生:小玲  ,May  ,卡文  ,可可  ,Ada  ,VV   ,小惠
細粒:燕子   ,小玲  ,Ada  ,翠兒  ,AMy  ,
模特:可可  ,QQ  ,紅紅  ,卡文  ,VV ,May  ,小惠
強勁:AMY  ,瑩瑩  ,VV  ,翠兒  ,燕子  ,可可  ,QQ  ,小玲  ,紅紅  ,Ada
大波:瑩瑩  ,QQ  ,小玲  ,紅紅  ,卡文  

如有再返我再更新,
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

初級會員

冬冬姐..預測到明天3點會有咩本地女女嗎?謝謝..!!
好色仙人~

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
冬冬姐..預測到明天3點會有咩本地女女嗎?謝謝..!!
火野 發表於 2011-7-1 12:34

您好
預測明天下午3點時,應該少本地囡囡哦,8點後有一至兩個本地囡囡,星期一就會多D本地咯

初級會員

波波版主,VV個個報告好似無做口爆喎。我都同VV做過三四次都無激,唔系佢問題,可能我無咁要求啫,我下次都要主動的,好多時怕瘀唔敢胆開聲叫佢做,其實都系損失,唔問下試又点知得唔得呢,情到濃時乜都OK啦,有時候太清醒太理智都系不能盡興既。

初級會員

您好
預測明天下午3點時,應該少本地囡囡哦,8點後有一至兩個本地囡囡,星期一就會多D本地咯 ...
冬冬 發表於 2011-7-1 12:39

咁................................. .......!!!!
好色仙人~

初級會員

波波版主,VV個個報告好似無做口爆喎。我都同VV做過三四次都無激,唔系佢問題,可能我無咁要求啫,我下次都要主 ...
hkaudio 發表於 2011-7-1 12:52

HK兄...反而V.V問番我要唔要口X.....可能你冇比反應人家啊..

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
咁................................. .......!!!!
火野 發表於 2011-7-1 12:52

仲有好多囡囡可選擇哦~~~有後生的,強勁服務型咯,嫩口甜品
    歡迎你常來