香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 熾天使
打印 上一主題 下一主題

請多多使用自己既同理心去對待別人 !!

中級會員

感覺上威啲
arsenal620 發表於 2011-6-25 12:15

咁我又反問你, 你做版主之前同之後, D囡囡有冇對你唔同到呢= =?
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

中級會員

我好少提自己係 xxx 版主
arsenal620 發表於 2011-6-25 12:34

所以呢, 我真係冇咁既感覺會有咩好D, 型D等等, 只係想分享更多, 成班人好似大家族咁有傾有講有笑
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

中級會員

唔係咁樣 , 我意思係你發多啲帖 多啲回覆就可以快啲升呢  
升到呢唔代表一定做到版主  ...
arsenal620 發表於 2011-6-25 12:48

我知道丫, 所以我都冇諗過呢一回事, 我只係覺得向到傾下吹下水的確係幾開心~!

高級會員

今日向某地方見到一d 好黑人憎既報告, 又忽然諗起ball版主既說話, 令我有以下既感想!

我成日都見到有人話 ...
熾天使 發表於 2011-6-25 06:25

講得非常好 !!!! 十分支持 !!!

禁止發言

專業體重控制顧問,健康減肥我至平至醒

初級會員

谢谢你理解我们做囡囡的苦衷同艰辛,讲实话生得出头发边个想做光头,我们女人哪个不想找个痛爱的男人生活?但我们好多囡囡都好了解男人出来玩的心态,所以大部分都是尽量做得最好!

中級會員

思思, 有你既說話令我更相信我呢個觀點係正確的, 謝!
熾天使擁有天使的最高位階。熾天使被看作是神殿的管理者。熾天使由於完全理解了上帝的慈愛、而以這愛和理解欣喜地燃燒自己,熾天使沒有固定的形體、面龐為紅色、軀體是火焰、長有六隻羽翼,在上帝的寶座周圍飛翔

中級會員

熾兄,本人十分認同你睇法,我估都你講邊個黑人憎報告,唔之今次有冇再估錯,我地一班男人認為我地上都佢比得錢就大晒,但係有冇回頭想一想,你返工比人今樣對人你有咩感覺呀,大家上到去係尋開心,唔係要將自己痛楚發洩比囡囡度呀,