香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3077|回復: 6

搵有狐味女

新手

想搵有狐味女人大戰

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

上樓索囡︰黄金聖水女王 Lily (42E天然巨乳波霸,愈揸愈多水)
姓名黄金聖水女王 Lily (42E天然巨乳波霸,愈揸愈多水)人氣
芳齡國籍中國 ( 廣東話 普通話 )
身高162 cm時間24小時
三圍42E - 25.5 - 35電話5126 2785 ( 要有來電顯示 直線 )
地址九龍 深水埗 基隆街274號 唐二樓 D 室

(地鐵 C-2 出口,北河街市政大廈對面, 環球蔘茸海味側上)
服務吹簫 + 做愛 $250
按摩 + 推油 + 出火 $300
全套 + 用波推油 + 夾腸仔 $350
按摩 + 推油 + 推前列腺 + 出火 $480
環保吹 + 環保做全套 $500
水中簫 + 顏射 $580
深喉環保口爆 送推油 $800
過夜 $1200
其他服務面議

特別服務:
口爆
顏射
絲襪制服誘惑
過夜
水中簫
PD (服務所有人士)
冰火
69 互舔
夾腸仔
環保吹
推前列腺
潮吹
深喉環保吹, 真真打茄倫, 黄金聖水射尿, 深喉環保口爆

溫馨提示︰
無論想玩咩服務都記住做之前要同各靚囡傾清傾楚先好去馬
簡評新下海42E天然巨乳波霸, 無敵雙峯, 白滑好搓又好啜, 手感一流, 玩夾腸仔玩乳交就正爆, 唔使諗喇, 快D黎試揸吓巨乳嘅感覺, 愈揸愈多水, 多水愈好插, 正呀!!

如果各位想我地為您再帶來更多索囡嘅靚相,又或者想囡囡對您更加熱情嘅話,
就記住同囡囡講您地係睇 148 呀!

按相片一次, 可把相片放大
[url=][/url] [url=][/url] [url=][/url] [url=][/url]
[url=][/url] [url=][/url] [url=][/url] [url=][/url]
[url=][/url] [url=][/url] [url=][/url]
呢件一定啱曬師兄你
回復 支持 反對

新手

多謝師兄
回復 支持 反對

初級會員

回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

肥佬 發表於 2021-3-1 13:10
[/td][/tr]
[/table][/td][/tr]

呢件肥豬係屎/尿味,唔係狐味,咁都分唔出,唔怪得你成日吊錯西啦
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

物以罕為貴,樓主真識食
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

真的漢子啊
回復 支持 反對