香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 21562|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

翔盈 試咗個正品(有相)

初級會員

最近在網上涕到翔盈這間女女質數唔錯,一于就上去望下麼環境先。跟著就打電話被劍仔訂好房,約好下火車閣時間,跟著上公司車五分鐘就到著翔盈,幾快下哦。一入大堂就感覺到星級酒店閣氣氛,大廳好大氣。跟住搭電梯上七樓,期間三樓停著下,但是被我望到好多女女,音響好好,這種氣氛令人好舒服,下次有機會再同朋友過來會一會這邊的KTV先。跟著到著七樓,劍仔已經在七樓等更我了,跟住入房揀女,順便問著下,228,288系唔系道,但是一問都上更鐘,涕來紅牌都是多人穩,唯有今次揀其她女先,下次早地點鐘咯。跟住就帶女入來了,第一批入來著五條女,有一件611合我吃,暫留先,第二批來著六個,有兩三個都幾好,但不是我個菜,跟著第三批來著八個,有一件310比較顯眼,穿著OL裝,對波一望就是最少都有36大了,皮膚白白淨淨,個樣幾好,就是她了。一入房條女就跳起風騷閣豔舞搖擺她的身體向我發電,一路跳一路除衫,慢慢向我爬過來,一下用力將我按在床上,慢慢幫我除衫,除完最後一條閣時候落出來濕紙巾同我檫細佬,跟住一口將我細佬含著入去,條女吹功幾好,好勤力,幾分鐘就差點爆著,後面我就話可以做啦,條女就用把嘴同我帶套,我本身念著反過身來叼條女,怎知條女用力一撕絲襪就爛著,條女就來一招貴妃上馬,即時令我感到條女野閣令一面,我就用對手來扎對波,因為對波好靚,又大又堅,仲是粉紅添,真是好野。條女越坐越快,下面都越來越滑,條女水越來越多,堅持著五分鐘就出著。跟住去沖凉,沖完就水床服務,水床道道都差唔多,但是這邊就多著,用對波同我來洗面,第一次試甘樣閣服務,幾新鮮下。水床完之後就返床休息涕四仔,條女就繼續做服務,我就比她慢慢做服務,做著二十分鐘之後,條女調過來同我做六九式服務,條女閣細妹妹對著我,我就忍唔住用手指去摸一下,唔摸唔知,一摸條女水就流曬出來,條女一定性慾好強,由於條女吹功好,我都好快硬著,吹著五分鐘左右就頂唔順要做了,我就將條女反過來在床上,條女就知道我要做了,就落套出來同我吹帶上去,首先都是她來先啦,做著十分鐘條女出曬汗,我見到條女甘辛苦,我都唔忍心啦,所以就輪到我來了,先來一招騎馬射箭,從後面一邊插一邊扎波,條女水嘭嘭聲,真是過曬隱。跟住來一招老汗推車,條女好配合,吸住我,最后十分鐘左右出野。條女架餐唔錯,服務又好好,各位師兄有興趣可以過來試下,值得一試。埋单走人阁时候见到有两件鬼妹,几正下,有一米七高,跟住就问着下价钱是1050,下次涕来要试下进口货

中級會員

very.good.good

中級會員

下次我都要試一次。

高級會員

thanks...........

4萬

4萬

高級元老

Gooooooood

中級會員

very nice, thanks for report and real photos.

初級會員

XY好啊!下次试试!

高級會員

多謝師兄分享!
沉醉。沉醉。賦盡無聊詩句。
開心大笑幾回。繼續忘情碰杯。
勞累。勞累。美女如梭問罪。
聲嘶力歇幾回。唱出無盡空虛。

初級會員

多謝師兄分享!

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~