香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 冬冬
打印 上一主題 下一主題

[信箱]大家可以在這裏集中討論金來閣囡囡(6月份)

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

知你嚟仲唔收工咩~~
4Q王wor
jayshing 發表於 2011-6-1 14:36

咁又係, 見到4Q皇駕到仲唔收工(只是講笑), 如果同一日遇到2次4Q皇, 都真係幾辛苦, 當日真係可以提早收工 , 到時真係好似AV子宮崩壞, 我又唔忍心, 所以我決定都係錫住囡囡唔玩4Q了, 最多玩3Q

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

唔係呀, 4Q王都好受歡迎!

去到美妙時, 當時菲菲面紅紅, 垂著頭, 好怕羞咁用眼尾偷偷望下K版主 ...
ballballlover 發表於 2011-6-1 14:42

BALL兄你真係好留意菲菲既眼神

不過佢見到我垂低頭咁行過, 我初時仲以為佢唔認得我, 原來佢都仲認得

不過而家新既4Q皇係由LEO兄接棒了

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

咁一日做齊4Q版主 kelvin + 4Q新人王 Leo, 加華3Q + sap 3Q.

4個客巳經14Q, 真係夠哂 fun!!! 要早些下班 ...
ballballlover 發表於 2011-6-1 16:01

嘩!!如果一日同一個囡囡可以做齊晒我地咁多個, 同一日幫襯都夠難, 仲要幫襯同一個囡囡就仲難, 真係仲難過中六合彩 如果咁都中, 過晒4關, 咁就真係黑仔了, 真係可以提早休息

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
嘩!!如果一日同一個囡囡可以做齊晒我地咁多個, 同一日幫襯都夠難, 仲要幫襯同一個囡囡就仲難, 真係仲難過 ...
kelvincyl 發表於 2011-6-1 16:06

等我去中和一下啦

1萬

元老

QQ
唔係呀, 4Q王都好受歡迎!

去到美妙時, 當時菲菲面紅紅, 垂著頭, 好怕羞咁用眼尾偷偷望下K版主 ...
ballballlover 發表於 2011-6-1 14:42

你講起我先記得俾菲菲問我D嘢

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

大家好
今日囡囡名單
依家系公司有
翠兒  ,燕子  ,AMY  ,小S  ,金子  ,波斯  ,可可  ,V V ,GIGI  ,小惠 ,瑩瑩  ,BOBO,君兒  ,可兒  ,Ada

6點後有
祖兒,欣欣,文文,pinky,波波

靚妹:可兒,Ada,小S,可可,
model:波斯,V V,GIGI,小惠,可可,BOBO
大波:瑩瑩,波波,AMY,GIGI,
細粒:燕子,翠兒,Ada,小S
強勁:金子,AMY,翠兒,燕子,可可,GIGI,Ada,波波,瑩瑩,BOBO,可兒,
如有再返我再更新
制服誘惑
空姐:君兒
學生:小S
女傭:可可
透視:V V
粉紅:小惠
生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

QQ
大家好
今日囡囡名單
依家系公司有
翠兒  ,燕子  ,AMY  ,小S  ,金子  ,波斯  ,可可  ,V V ,GIGI  ,小惠 ,瑩 ...
冬冬 發表於 2011-6-1 16:42

嘩~~~ 有空姐wor
我要做飛機師~~