香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: dodo
打印 上一主題 下一主題

太陽照耀鳳城

中級會員

dodo,岩岩上黎都好想搵你,可惜你岩岩做完野又要過第2間房,無辦法!!岩岩9點幾真係幾旺場 d kepper大哥做到手腳都停唔到...

初級會員

QQ7

dodo姐,最緊要開心。咁妳而家通常幾點收工呀?等我上黎探下妳。

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
祝dodo前途似錦啦

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
冇呀,我冇亂講架,一切都公正處理,任何人都有自由發言權,只要不是粗口漫罵,胡言亂語就得啦!

需然我是 ...
ballballlover 發表於 2011-5-14 14:55

豈能盡如人願,但求問心無愧。

初級會員

travel

豈能盡如人願,但求問心無愧。
jjcc1914 發表於 2011-5-15 00:43

Support!!!!!!!!!!!!!!

初級會員

首先謝謝各位的支持及厚愛!你們有時有心想與我開戰,但我卻分身唔倒,真係唔好意思!我剛才問過夜班鐘房可唔可以做book,但姖話:呢度裝修咁覯又收咁平,經常滿房,book唔係幾好做,又惊客人打左電話話來到時又唔來,我同姖講叫book的客人留下電話,到約定時間未來的話即復電話給客人來唔來就行了,但姖話想一想先,但見他成曰咁忙,可能唔係幾習慣做book呢樣嘢。四眼哥哥:我現在係鳳城返下午三點半到晚上一點左右,但你探我的話幾夜都等你的,我又想念前兩次你給予我的。。。你來之前可打我電話先,我做緊嘢的話一空閒即復你。謝謝!

高級會員

Gemin

QQ
首先謝謝各位的支持及厚愛!你們有時有心想與我開戰,但我卻分身唔倒,真係唔好意思!我剛才問過夜班鐘房可 ...
dodo 發表於 2011-5-15 02:03
四眼兄:do姐提過你找到她的g 點敏感地帶令她興奮無比  因為鳳城只有細鐘.很多時人客都只做一q.dodo相對都沒咁累.do姐希望你在鳳城可以發熱發光.開展自己的新天空.

初級會員

華dee:你亦要保重身體喔!謝謝!