香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 龍兄

討論區升級事宜

龍兄,全部以前管理牌塊功能都用唔到,最急切要用係

1. 到置頂同解除置頂。
2. 移動主題。
3. 合併主題。
ballballlover 發表於 2011-2-9 02:18

用到
1  首先要CLICK 入到那個相關主題先
2  在主題發表者頭上有主題管理

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
我有個唔知關唔關討論區升級問題
我本身係用 firefox , 未升級前喺屋企同公司睇 啲字型都屬於正常
我以為升級調教中 , 所以早幾日喺屋企睇啲字型係好細隻
但我回到公司睇 又可以睇到正常字型 (好似未升級前咁) , 但 ...
arsenal620 發表於 2011-2-9 09:43

係咪你公司個FF放大咗網頁呀

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
我不嬲都將個 firefox window 放到最大 , 我係指討論區裏面顯示啲字
arsenal620 發表於 2011-2-9 09:59

我係話,你個火狐入面有縮小放大功能,即係網頁顯示比例,你可能唔覺意按了 [CTRL]+[+] 或者[CTRL]+[-]  呀

唔係只個WINDOW 大細,兩者無關的

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl