香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7703|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

滙W4Q長沙妹之旅﹗﹗(無相)

初級會員

星期日約左個FD上CP玩﹗﹗本身諗住同佢去X悅不過大家都知要排街症都要等咁上下...所以到最後去左滙W同滙M睇下先﹗﹗
一點半約左個FD係佐敦等﹗﹗搭大巴上去﹗﹗1630上到CP跟食左個面就先去X悅留左房先啦﹗﹗跟手去到滙M睇下﹗﹗﹗睇得兩轉真係我望LAW﹗﹗D囡囡真係.............. 好算﹗﹗呢度唔得咪去第二間LAW﹗﹗好﹗滙W﹗﹗入到去坐低﹗﹗睇左幾轉﹗我地睇左三四轉到啦﹗﹗都係搵唔到咩特別好既都只係見到兩個囡囡都特好笑容﹗﹗好就要去佢地啦﹗﹗

好﹗﹗入房﹗﹗我間呢條囡樣唔算好出種又唔係身型高挑那一類但唔知點解一見到佢就真係好想食左佢咁﹗﹗條囡著住件日式和服入黎﹗﹗幫我除哂D衫之後就俾我一手係後面抱緊﹗﹗就係咁錫佢條勁﹗﹗再一手模入去佢個波波度﹗﹗令一隻手就去下搜索一番﹗﹗一路玩弄期間囡囡都唔執輸用手在玩弄我的小弟弟﹗﹗跟住佢轉個頭埋黎我度同我大車﹗﹗車車下我諗都唔諗﹗﹗見到自己硬哂就唔連條囡件制服都唔除就上馬﹗﹗ 先叫條囡对住塊鏡趴係度黎個狗仔式﹗﹗企係度屌都係第一次試﹗﹗跟手就坐係床邊再入﹗﹗同條囡一路un一路大車特車﹗﹗爽﹗﹗﹗最後囡上男下完事﹗﹗攪完一次之後抱住條囡食番口煙之後就入去沖涼﹗﹗到水中蕭既時候又俾佢吹下吹下俾佢吹撚爆左﹗﹗ 我心諗唔係呀﹗﹗咁撚快俾佢攪左我兩Q咁之後仲出唔出到架﹗﹗但係呢條囡既吹工就真係一般﹗﹗但係佢真係好用心咁同你吹﹗﹗最重要係佢個對眼又真係引死人個隻﹗﹗
跟住沖完出黎做服務.......流程一樣就唔多講﹗﹗跟手好快又回左氣﹗﹗咁又帶套上馬做第三Q啦﹗﹗囡上男下﹗﹗條囡係咁UN.....UN 下UN下﹗﹗十分鐘到就俾佢KO左﹗﹗出完呢Q之後都仲有半個鐘先夠鐘咁我咪同條囡抱埋一齊睇係到傾下計再摷下佢呀﹗﹗跟住又車過﹗﹗﹗車車下見小弟弟今日好次好肚餓咁喎﹗﹗話咁快又硬左﹗﹗咁好自然又帶套上馬﹗﹗今次全程都係男上女下﹗﹗條囡今次全程俾我攪到無哂力﹗﹗就連叫都無力叫了﹗﹗﹗ 就係咁﹗﹗UN 廿分鐘到就射完﹗﹗跟住去沖涼﹗﹗沖涼個陣條囡仲同我講﹗﹗話佢都未試過同客人一黎就做四次咁多﹗﹗仲係咁贊我勁﹗攪到佢好HIGH咁話﹗﹗仲叫我下次黎要記住搵番佢﹗﹗不過呢條囡下次有機會一定會番啅佢﹗﹗因同佢都好有FEEL﹗﹗我從來都唔同桑拿囡囡車車既﹗佢就真係例外既一個﹗﹗

七點半到玩完就同個FD係街邊食完野又搭番大巴番香港了﹗﹗

初級會員

中級會員

Medal No.2

good!good!!
Robben61

初級會員

Young fella, 4 q to me in a week is still too much!

初級會員

好一武功超凡高手!谢谢分享.

初級會員

Superman wor!

中級會員

car

好懷念以前去cp 紅c, 滙w, 滙m, 帆仔玩既日子, 無論係唱k過夜定桑拿玩都好正

初級會員

謝謝師兄分享~~

高級會員

gooooooooooooooooood