香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2652|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

連續試左兩個新場上集之 極速測試"有臨"

初級會員

上個禮拜睇街街主頁有間新場"有臨"落ad,睇相tip中隻!*膽拖#同%),過完關打上前台問!*收左工,再問#號話留比我,中左隻#號腳有d失落感,心諗是但算數沿地底走隧道"鄉格你拉"出口再直行幾分鐘,位置係正"3倒"隔離算幾易穩
間場前台係地下要上一層樓梯經過晒d房先到更衣室,更衣室好細如果5個師亨同時換衫可能會有格劍既機會,沖涼就得3格,甘第四個師亨要沖涼點算呢,算吧啦又唔係自已屋企嫌三嫌四把托咩
入房等左陣衰女先到,人唔高少肥,樣同相一樣無加工,報鐘問我食咩餐,仲洗問老虎蟹試食198餐啦,衰女扁晒咀話多數只提供158餐窩,唔洗講咩唔做就即彈,衰女死死氣解釋咩咩原因,梗係唔理咩咩原因啦當聽唔到,吹咩

上半場: 手骨有力水ok既唔多強求,過程都係家常便飯溝通下囉,煲冬瓜比較好少些窩
下半場: 變形金剛式裝甲反向上,落奶水推背,過程唔自然加唔熟練,裝甲時不時返回原位,加上奶水氣味極騷開始唔自在,自動反身前面再做一次同樣極不自在,算數落油打機,上路動手不動口,下路條打底褲同我條媽煙通一樣長,死未,極之無癮隔褲捽,feel到濕濕地以為得米想除褲,葉問重出江湖第三集,打機手勢算ok,算勉強出到無蝕錢甘囉,洗手返尼交換埋就鬆人

落樓下磅完水同部長吹幾句新場暫時未有coupon派,有心去試既師亨最好印定先好去.仲有溫馨提示 港紙對100:85

高級會員

Medal No.10kkk

葉問重出江湖第三集......................

初級會員

What's the difference between 158 and 198 meal?