香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2651|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

我又去試華DO各制

初級會員

大陸國慶放幾日假,攪到香港物流業冇咩好做 ,好早收工,又可以瞞住老虎上去 ,今次目標係街街主頁都有既華DO各制,睇AD相一早鎖定*)@同*!)  仲印定Q旁.羅湖過關轉地鉄,好方便.門口學木頭兄話真係毫不起眼 ,知客幫手扲上六樓,出個LOOK唔同晒,有中大場格局,沖完涼出去坐,問女主任目標女女邊個得閒,話*!)可以,叫佢HOLD起先 ,先按腳,跟住叫件多士食吓,話冇 ,啤酒啦,都係冇  ,咁就要可樂加個公仔面,服務員話食面要比錢,你估真係貪佢唔使錢先食咩 ,真係趕住上黎未食野嘛,問左價錢18大元,冇問題叫佢快D攞黎,(都要等左20分鐘先整好)
好在按住腳等,哩個亞嬋又按得幾好,簽左20皮比佢,笑住講多謝 .跟住上房,女女好快到,真人同相差唔遠,個波唧出黎咁滯 ,報完鐘較暗房燈,叫我企係度幫我除清光,佢就解甲飞BAR,得番條T-BACK.光豬後原來個波冇咁大 ,AD話有36E,但頂多都係34C,(唔怪得D神胸罩咁好賣) ,企係度BODY,咁上吓就上番床再推過,跟住開始攪我細佬,我就抽水動作,好揸好啜,探下路有件長條面飽 ,唔知真定假,費事成手血淋淋,打機手藝輕柔,舒服排出 ,洗手番黎先至正宗推油,反身先推背,落油慢推,舒服到訓著左 ,夠鐘先比佢叫醒,問使唔使叫人做中式,我話唔使(記得木兄話唔做中式可以平50,反正都唔中意做中式),喂手著衫出去沖涼換衫走人.
埋單博懵攞張街街Q旁出黎,睇吓可唔可以再平多50 ,答案係唔得既.

又到睇相時間,唔阻大家.

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~~~~  

中級會員

Medal No.2

女女ok.good!!!!!!
Robben61

高級會員

Medal No.10kkk