香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3666|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

CP絕美長腿誘惑超爽記

初級會員

無驚無險又到周未啦,今個星期落去東莞玩一定要玩出自己噶瘋狂,唔系噶話就唔似我噶風度同埋風格其他我就唔講甘多了,天下武功出少林,床上功夫出常平,晚上5點到佐東莞常平,跟住出去吃飯、唱K、10點半左右先過去我之前預約好噶酒店,今次帶我噶系“常平禄野太郎”帶我入房,入佐房之後“常平禄野太郎”開始幫我安排D女入來,第一批入佐來15個,由哩15個當中我就檢佐件,號碼198模特囡囡600RMB。

簡單介紹條女:模特198、新手技師、20歲、湖北人、身高1.74、蛇腰。

硬件:蒸汽、水床、太妃凳、独立舞台。

過程:關埋門之後我同囡囡都無未點出聲,囡囡都無急住話除衫,慢慢拖住我到床邊度去,叫我坐系度先。我開始feel到激情D一刻應該開始啦,囡囡開始舞動全身,扭動距條蛇腰一步一步行緊過來。跪系我面前隔着我條牛仔褲系甘幫我瀨。條唔爭氣噶細佬硬到我自己都晤知點去形容,我系度念甘樣噶場景應該睇A仔先可以見到噶,真系HI到爆炸。跟住除佐我條褲開始展示囡囡噶吹功,真系好棱舒服,囡囡系甘瀨,吸,转,摸,時不時仲用渴望D眼神來望住我。我系一直訓系度享受住傳說中噶吹功。晤到十分鐘我就俾囡囡口爆佐。依家落來就系沖涼時候啦,我訓系張水床度囡囡首先用消毒水幫我沖洗細佬先,跟住幫我身上打濕用沐浴露來回按摩,波推,水中蕭,水中毒龍,成個過程大概用佐30分鐘左右。最後又上返張床度,我都系訓系度正面對住囡囡。囡囡開始幫我調情無一陣條野又硬返,跟住幫我做冰火九重天,真系無得頂啊!條女幫我吹下吹下系甘深喉。我覺得有feel了,叫囡囡幫我帶上個套仔。對准下邊一插。哇。。。囡囡噶叫床聲,我到依家仲難忘啊!換佐幾個姿勢大戰一翻,呢一Q用佐成半個鐘。囡囡feel到我差唔多要出水,仲用對好需要噶眼神同埋叫出來叫我大力D大力D,系甘用下邊頂過來,呢種配合真系我玩得最happy噶一次。實在忍唔住了,呢一射個腦全部空白交槍收功。備注:岩開頭我系偷拍囡囡噶相片,後來俾囡囡發現之後,經過我同囡囡噶溝通,囡囡都好配合我噶攝影同埋拍相,所以擺出來俾師兄門分享下。走噶時候埋單600RMB,自己覺得超值。

Happy總結:
1:囡囡系130分鐘當中無論系床上定水床服務都非常配合,每個動作都非常到位,囡囡比較玩得開。
2:常平囡囡比之前又多佐好多,房同沖涼噶水床睇起身比較舒服,服務呢方面相對來講比較專業!系師兄門發泄噶好地方
3:呢次出來玩無嚴打現象,相對安全。
4:禄野太郎副理:走果時拉我講話下次過來可以嘗試下總裁房,又話好快又要換新制服诱惑OL..希望下次過來玩果陣可以見到。
5:如果師兄們想知我呢次去噶場所系邊噶話,可以加我MSN啦。

評分

查看全部評分

我咩都唔中意,就系中意莞式桑拿……

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

THX~CHING有相報告

不過下次大陸尋歡, 應該轉去大陸版出POST

中級會員

thx

初級會員

Wow, wonderful pictures!  Thx chingmm

中級會員

Medal No.2

good!good!!
Robben61