香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3381|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

常平超爽之旅

初級會員

【快樂地址】:常平
【快樂時間】:2010.  8.24
【信息來源】:miki免費訂房 13825728135
【快樂項目】:Vas、ISo、KJ、KB、ML
【技師數量】:70~80
【技師素質】:軟件90分
【營業時間】:12:00~03:30
【環境設備】:95分
【快樂花費】:450
【安全程度】:以現時常平情況算高

call miki訂房,hold住女如。啦啦聲殺到。
遇上OL服真係冇得頂,唔單單系因為著上OL服顯得腿修長同埋身材玲瓏浮突(雖然JS只有163cm左右,以及c cup),最主要系個種氣質同埋女人嘅騷味,正一外表斯文,內里Open嘅最佳典範~!搞到BL一見就全身興晒~
經過BL要求,JS 更加起勁。超短裙拉上之後,露出丁字褲(可想而知OL開工到放工下面都系真空嘅,騷啊~`` ),BL即刻手指MC,等細B出水後,再將食指同中指插入,係咁攪,JS一邊扭就一邊避,成只手都濕晒,終於頂唔住叫BL先ML。女上男下,今次細L鋼筋系數高,上TT,JS 入叫了一聲“好粗”之後,就半咬嘴唇瘋狂咁坐起身(注意:JS系坐姿 ),下下都到細L根部,加上Y水嘅關系,F間中只剩下“叭叭”聲。幾十下後,JS跪下,細L全根埋入,夾緊,扭腰,JS直情想將細L扭斷甘窒~! 終於,“來啦、來啦、來啦~```”JS全身打震扑系BL身上。頂你個肺, 都唔知系佢服務BL,掟系BL服務佢。馬上讓JS趴下,BL再雙手搓開突高嘅P,然後對住K口猛X,下下都頂到盡,搞到JS S叫,雙手系Q頭亂抓 。百幾下後,回一回氣,細L來招溫柔嘅九淺一深,JS發出舒服嘅嬌叫,同埋頂到入心入肺嘅尖叫,哈哈~大家享受才是真的享受 。一輪溫柔後,扯起JS單手開始騎馬,JS頭不停咁搖,細L順勢來回咁X,“叭叭~”聲中,JS泄了第二次癱系Q上。冇甘易,BL即刻並起JS雙腿,趴在JS背上邊X(你用PP對BL使“泰山壓頂”,哩次我用細L對細B使“泰山壓頂”,呢個姿勢其實最舒服,亦都最容易走火 )一邊舔JS耳朵,雙手摁住JS雙手,只能叫,不能動,終於又一次失去咗理性,開咗第一Q,好舒服~
足足休息咗半刻鐘先至爬起來做ISo,可能由於ML過激,JS嘅BT、DL有所失准,幾次咬中BL(翻歸一對鏡,發現有一處地方被咬淤  )。好彩在360度KJ時(其中一項服務,BL訓住唔郁,JS系上下左右前後不同方向KJ ),JS處處小心,雖然有幾次齒感,不過JS用溫水俾細L做咗半粒鐘嘅熱療,霎時生猛翻。跟住再玩花式,細L已經完全恢復戰鬥狀態,結果Z數到。叫JS吹出來,出晒力吹咗五分鐘,JS說“你那個太大了,嘴有點酸~!” 話都尾,你都係BL嘅心水靚盤,唔想再難為你了,傳教士式開出第二Q(完全系憑BL嘅Y念,不然可以頂半粒鐘)。細L拔出來後,足足直咗五分鐘先至彎下來 。

初級會員

Thanks C-hing 常平超爽之旅.........report      

初級會員

看情况就知非常不错的东西。

中級會員

Medal No.2

good!good!!
Robben61