香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 神秘人
打印 上一主題 下一主題

大力仔使男人更強勁

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

尋日去食野, 發覺大力仔既效力仲係度, 不過明顯比之前減弱左, 再出唔到4Q, 不過仲可以出到3Q   以我體質一個星期左右都仲有效

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

總結: 大力仔真係好強勁, 食完2日後, 細佬回氣速度快, 硬度加強, 持久力會增強少少, 可以出4Q都唔會腳軟, 第2日仲有精神返工(平時出3Q已腳軟, 第2日累到唔想返工), 對我黎講效力應該KEEP到一個星期左右, 因各人體質可能會有出入, 最重要係食完後, 完全唔會令你想去食野解決, 而係當你有需要用到時, 你先會控制到佢全力爆發出黎

如果聽日會有大戰, 最好早一晚臨訓前, 空肚用暖水服, 咁第2日就會戰鬥力大增, 你要有準備平時既拍擋(老婆或女友), 一定會FEEL到你今日特別強勁, 呢樣真係厄唔到佢地, 佢地一定感覺到

1萬

元老

原帖由 boknows 於 2010-10-28 01:41 發表
如果小弟持久力不足,食完有冇用 ?

呢樣我就唔知了, 依我食完後覺得, 如平時3分鐘左右就ko, 食完後會5分鐘左右就ko, 唔會相差好遠, 不過硬度就真係keep到好耐, 由除衫沖涼開始硬, 到出完第一Q後, 都仲係半硬狀態, 冇軟過, 到出完第2Q先開始軟軟地 不過各人體質唔同, 可能會有少少出入

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-10-29 01:53 發表

我都比女友邀械!

ball兄你點止邀械咁簡單, 直情打後幾日都比女友mark實左, 幾日都要交功課

1萬

元老

原帖由 ryanwong13 於 2010-11-29 12:37 發表

其實你又唔係要比賽...而且你食左大力仔,心態上就會覺得"唔好蝕底"...最後自己辛苦,囡囡又受罪(雖然都好快過 )

睇到呢度笑左, 好似有2個意思咁

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-10 13:50 發表

唔該晒~~

最好呀K超版幫我問埋俊哥就好喇

等我今日放工返屋企經過時幫你去問下先

1萬

元老

原帖由 CHING-9NIHU 於 2010-12-28 21:22 發表
尋晚食左一粒

今晚要上深圳見客, 期間有3小時空檔
所以去左福田的金海潤, 玩左個100分鐘任做+另一條囡1Q

但感覺沒甚麼分別, 硬度和耐射力都同平差不多, 就只是比較易變硬
而且因環境的因素, 100分鐘兩條囡都 ...

可能每人體質唔同, 我係臨訓前空肚食(食完晚飯後幾個鐘) , 我第一次食時, 食左1粒就已經好勁,(因知自己後生同狀態唔錯, 如果食2粒驚勁得滯), 而我食後硬度會再強少少, 耐射力都會耐少少, 最明顯都係勁快起頭, 同埋出完第1Q都仲係硬, 可以即時再黎第2Q

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-30 10:04 發表

冬蟲草幫助提升性生活
冬蟲草被視為功效極佳的天然催慾劑之一,在增強性功能方面,其功效顯見更勝一籌。
它能強腎養精,增進性欲和性能力,增強人體的耐力和精力。
根據北京醫藥大學的研究顯示,患有陽痿的男士 ...

原來咁堅, 咁平時就用冬蟲草膠囊打下底, 到有需要出動時就再食埋大力仔, 咁就真係完美組合

1萬

元老

原帖由 arsenal620 於 2010-12-30 10:23 發表

小心過勁 出現反效果

咁我又唔會補到咁盡, 因我知就算食完大力仔, 都係只有一種途徑用, 就係去搵囡囡, 為免令到囡囡辛苦同難做, 我都只係食過1次(個次真係辛苦菲菲), 我當係試下, 而家仲有盒SAMPLE係度未用

1萬

元老

係喎~各ching如果拎左大力仔獎品, 用完可以講下少少感受分享下 我已經試過, 仲幾有效