香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 神秘人
打印 上一主題 下一主題

大力仔使男人更強勁

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原來正常男人起身時, 細佬多數都係硬掘掘?  呢點我真係唔知  因我好少出黎玩時, 都已經唔係成日晨早起身會硬掘掘, 都想問下其他CHING, 你地晨早細佬會唔會自動起頭架? 唔好嚇我呀  細佬唔嚇得架, 會嚇到起唔到頭架

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 biger 於 2010-10-20 20:55 發表

后生时期,精力旺盛,尤其是学生时期,早晨起身多数系硬掘掘,人到中年就唔会了,除非吃了补品,或者会有,大力仔就系有呢个作用,我每一次晚上吃完,第二日早晨都系硬掘掘 ...

暫時食完後既感覺同你一樣, 唔諗囡囡時, 就會同平時一樣, 一諗起就....

1萬

元老

原帖由 jayshing 於 2010-10-20 18:37 發表

我唔知道其他c-hing 是怎樣
我就一起床就硬掘掘
跟我一起 " 起 "

JAYSHING兄, 原來細佬同你朝朝都一齊起身返工

1萬

元老

原帖由 hkhung 於 2010-10-20 18:35 發表

咁又唔一定,要睇身體狀況,精神壓力等等好多因素,做學生時,咩都唔使愁+身體剛開始當然起身硬掘掘啦,到你人到中年,每日開工+上週邊的壓力,唔好話硬啦,幾乎早上連人都唔想起身啦,重話細佬日日都要起

我都有同感, 我朝朝起身都唔願返工  不過唔返工, 邊有$去搵囡囡, 呢樣變左做我返工既動力

1萬

元老

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-21 00:06 發表

同意呀,搵到銀先至可以搵囡囡消愁解悶發洩性慾

所以番工時就專心工作, 到放工時就專心玩囡囡

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-10-21 01:53 發表

我平時黎睡醒都自動硬架,訓醒就正常番。

以前街上見到靚女著得性感都會硬,不過睇4仔相同av多之後就唔會。食左大力就會有番咁既衝動。

不過真似好神奇,冇觀感刺激時就同冇食一樣,有刺激時反應就比平時強烈 ...

我都有同感, 尋晚訓覺時, 一有少少急尿, 細佬就好快硬晒,仲要好硬個隻, 到去完後, 就好快自動回軟, 不過就唔會令你好想發泄解決, 好平常心, 但當有刺激就...

所以我估計如果真係純出野, 上去搵囡囡時, 真係有機會出到4Q, 一黎就解甲沖涼, 沖幾野就即開波, 再沖涼過程X4, 中間唔洗休息 , 應該會夠時間, 不過就真係辛苦囡囡同辛苦自己  所以到時都係出2-3Q算了 新囡囡就會鍚住, 做2Q算, 如果舊既囡囡就好大機會3Q

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-10-21 13:11 發表

咁小如就硬食你5Q啦

小如應該係大力仔既最佳配搭 我都好耐冇去美妙, 都係時候去下美妙搵囡囡兼探下山哥

1萬

元老

食左1粒大力仔2日後出動食野, 狀態一流, 出完4Q都完全冇腳軟, 衝燈時仲有力跑過去 , 之後第2日返工身體唔會累, 仲好有精神返工做野, 行樓梯都係完全冇腳軟 (因之前試過做完3Q後, 會有少少腳軟, 同埋第2日真係累到唔想返工) 我都估唔到大力仔真係咁勁  不過可能各人體質唔同, 情況都會唔同,  而我係二十幾既後生仔, 可能感覺會勁D 下個星期再去食野, 試下大力仔既效力KEEP到幾耐 試完之後, 再黎個總結

大力仔係金莎同金來閣有得賣, 另之前有CHING問大力仔有冇得平, 我之前幫CHING們問過金莎俊哥, 佢話客仔會有折扣, 至於平到幾多就唔知, 如果有心買既CHING, 到時食完野, 可以順便問下 而金來閣肥B我就唔記得左問有冇折扣, CHING都可以去問下, 睇下會唔會有  

食完大力仔後既4Q報告

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

1萬

元老

原帖由 jimmynori 於 2010-10-24 09:47 發表
KEL 兄,問過肥B哥他話現在試食就冇,但可平20元渣。即係148-20=128一合!都有些貴……

有得平都算幾好了   記得大力仔岩岩有得賣時, 有CHING問過有冇得平, 最後好似係冇得平既, 而家有得平, 都算係有網友價

1萬

元老

原帖由 Dane 於 2010-10-24 15:33 發表
其實邊度有得買

DANE兄, 我剩係知金莎同金來閣就一定有得賣