香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 神秘人
打印 上一主題 下一主題

大力仔使男人更強勁

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-8-27 02:37 發表

龍兄送左d sample 比我,我星期一下午食,最先諗住上去美妙強姦小如。諗下,點解唔益下女友先,即約當晚上姖屋企。

因為近日星期一至五晚都睇美股市,每晚訓4個鐘,功力得番8成,女友都唔係好滿意,所以都少左出 ...

食左係咪硬足72小時,長射長有,我驚最後果幾次發空彈或者連血刀射埋出嚟

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
不如搞團購,攞番個靚價

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-8-31 01:55 發表

你問龍兄 我在金來閣攞, K版就係金沙攞

金來閣亦都比左1盒我

我近排去得咁密, 睇黎我都係時候要食大力仔 佢地建議最好用溫水服, 如果用凍水效果冇咁好, 空肚或飽肚食都冇問題, 最穩陣事前幾小時前食定, 咁到開波時就

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

元老

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-8-31 09:17 發表

咁龍兄唔公道,我得兩盒!

咁佢刀畀左成兩星期葯你丫,記住兩星期之後覆診

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-31 09:01 發表

金來閣亦都比左1盒我

我近排去得咁密, 睇黎我都係時候要食大力仔 佢地建議最好用溫水服, 如果用凍水效果冇咁好, 空肚或飽肚食都冇問題, 最穩陣事前幾小時前食定, 咁到開波時就:148naughty ...

k版主,你平時試囡刀孖q,咁你食左大力仔,應該起碼3q先啱數喎

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-8-31 09:16 發表

唔係長硬,係想硬就硬,頭48小時幾得,最後24小時就功力冇咁勁,但應因人而異,我唔夠訓會差d。K版就分分鐘一個星期都有效!

咁到時我個一星期咪可以日日起2Q, 細佬餵極都唔飽

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-8-31 09:17 發表

咁龍兄唔公道,我得兩盒!

BALL兄, 唔緊要, 最多我比一盒你