香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 神秘人
打印 上一主題 下一主題

大力仔使男人更強勁

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 arsenal620 於 2010-12-30 10:36 發表

係咪得一隻牌子 ? (我驚買錯)
係咪淨係得你講嗰兩間先有 ?
人哋個正常服量係點 ?

依家通街+(工展會)唔係賣破壁0枝膠囊就係蟲草膠囊,有平有貴,2XX 至 9XX一盒都有
正常係每日兩粒

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 arsenal620 於 2010-12-30 11:18 發表

我跟你買食嗰隻吖 , 你食緊邊隻

我本來買咗盒綠養坊食,想再買點知多番價,而家買咗4盒汪明荃399果隻(買三送一/買五送五),佢仲有一隻勁D嘅好似賣7XX,
等食晒綠養坊就開始食汪明荃隻冠軍蟲草

聲明先,我都係買嚟試吓咋,食到入院唔好賴我

講到尾,想即日見效唔該食大力仔

2萬

元老

QQ
原帖由 arsenal620 於 2010-12-30 13:04 發表

你又話 $150 , 你唔係食呢隻架 ?

條數係咁計
我本來買咗盒綠養坊食,想再買點知多番價,而家買咗4盒汪明荃399果隻(買三送一/買五送五),

1盒冠軍蟲草膠囊 = $399/120粒
買三送一        = $399 * 3 = $1197
平均每盒 = $1199 / 4 = $299.25
咁每盒有120粒蟲草膠囊,以每日二粒正常服用量計,一個食60粒,一盒可以食60日(2個月)

平均每月洗費 = $299.25/2 ~~ =  $149.63

而家每盒仲食多一盒靈芝膠囊(45粒裝)添

2萬

元老

QQ
原帖由 arsenal620 於 2010-12-31 10:39 發表

嗯 我今朝睇報紙見到佢落廣告喇
你就係食汪明荃嗰隻呀 ?

黃色盒120粒果隻

2萬

元老

QQ
原帖由 arsenal620 於 2011-1-2 16:36 發表

每個人體質 吸收能力都唔同 , 真係要自己試過先知

咁你試咗未

2萬

元老

QQ
原帖由 大帝仔 於 2011-1-2 17:07 發表
希望可以關照下我呢d新會員啦

2萬

元老

QQ
原帖由 大帝仔 於 2011-1-2 17:02 發表
haha    唔知宜家仲會唔會有sample呢???

你去多D金莎同金來閣,同肥B哥、俊哥混熟自然有

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-20 08:49 發表
係喎~各ching如果拎左大力仔獎品, 用完可以講下少少感受分享下 我已經試過, 仲幾有效

我都唔係第一次食,不過食咗之後真係勁過平時嫁

2萬

元老

QQ
多謝P兄,臨床實驗,試過正以後KEEP住食喎

2萬

元老

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2011-1-25 17:10 發表

THX~P兄親身報告

P兄既效果同我差唔多, 都係出完野後, 冇點回軟, 可以即時再硬番, 再繼續戰鬥  P兄你應該仲有大力仔, 咁你下次再上大陸玩時, 就再食, 咁就真係 (P兄你狀態咁好, 儘量唔 ...

建議食大力仔之餘,亦應該多吹些高旦白質食物以攝取營養,平時可以食鋅丸或蠔,鋅食精液主要原材料,起頭起得快都要彈藥充足的