香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

一樓一 與 指壓 的分別

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 rider 於 2010-7-28 11:52 發表

我舊時就係O係朗X坊前身食左件好正好正ge陀地妹,仲有其他國藉囡囡 ,keeper都唔差態度幾好ga,
不過比e家係貴左d,仲記得果時係本夜油淫度睇到慶合合,跟住就打的出去玩...

而家想平平地食到正陀地, 好難了, 有質素既通常都上網做媛交, 起碼千幾2千, 一係就去夜總會, 包埋所有野,又係千幾2千

個時唔係公價$360咩? 個時同而家比會仲貴D  

好彩個時未出黎做野, 如果唔係我實玩到破產都似:   唔知而家仲有冇夜油淫呢

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

雖然而家朗X坊附近仲有好多馬欖, 有時經過, 都好明顯靜左好多, 不過間唔中都有CHING係度睇下沙圈  多數都係得個睇字, 見到真係會上去馬欖既就好少

1萬

元老

記得有一次上去間招牌好似寫$390限時任做既馬檻(個時唔知咩叫指壓), 見限時任做咁正, 一於試下先, 跟住同個KEEPER講我要任做既, 之後佢話要加幾十蚊左右, 個時既我咩都唔識, 我就話冇問題, 心諗最緊要真係可以任做, 之後就有囡囡入黎, 見個樣都OK, 不過就好明顯中到尾, 不過算啦, 都係照入閘, (個時岩岩出黎玩, 驚以為我玩野, 所以唔太敢彈女) , 之後的確係2Q, 一次口爆, 一次入洞, 個時又係新手唔係咁熟, 又係玩少好多野, 完事後就出去比錢, 個KEEPER仲問條囡囡得唔得, 我當然話冇問題, 幾好 , 之後都冇再去, 而家諗番起, 個間應該係指壓場, 亦都算係我第一次去指壓     

其實個時唔知咩叫指壓, 以為係剩幫人用手指壓穴位按磨, 之後再做1Q, 好似桑拿咁, 按完再做  而家就當然知道咩係指壓啦

1萬

元老

係喎, 唔記得左個時有個熟食大排檔, 個度有勁多囡囡同馬伕坐係入面, 而家冇左  , 變左做露天停車場, 囡囡真係冷清好多, 個時經過, 都有唔少著得好SEXY既正囡行出行入, 都引到好多男人睇到眼甘甘  見到呢D場面, 我經過都會偷笑

1萬

元老

聽以前ching講, 11點打後, 就會有較多車泊係附近, 之後坐係車度慢慢睇出面既囡囡, 最後有冇食囡囡就唔知, 不過剩係坐係車度, 可以睇到咁多sexy囡囡, 又唔洗錢, 如果得閒冇野做, 真係可以當娛樂, 慳番唔少

1萬

元老

咁個場面都幾壯觀  個時有冇睇岩囡囡後, 跟住佢尾, 之後同馬伕傾計

我只去過幾次馬檻, 全部都係係街睇岩, 之後跟佢尾, 跟住馬伕會走過黎傾計, 先再上馬檻開波, 或見佢上左邊間, 之後就跟住上邊間  有時都試過慢左其他CHING一步食唔到

我就從未上左馬檻, 之後再等囡囡上黎, 因好驚到時會睇唔岩都要硬食, 所以次次都睇岩目標先去馬

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-9-11 18:55 發表

叫指壓原因係按摩要申請牌照好難架。果時,有諗十幾年前,d人客鐘意按摩+扑野,所以d場改哂叫指壓包3味,即按摩+吹簫+扑野!

後來加埋毒龍鑽+後門就叫5味,呢個係最早及最正宗叫法!

後來d客改左口味,唔冇咁 ...

ball兄, 果然經驗豐富, 連呢樣都知得咁詳細

1萬

元老

原帖由 悶人 於 2010-11-27 10:21 發表
K版主講到d keeper甘好,小弟今晚一於衝出幻想,試下人生第一次本地指壓!
Ps:小弟22才,貌似15~17,會唔會比keeper屈硬食?這是小弟最擔心的問題,同埋今日星期六晚,會唔會d埸爆哂?麻煩ching解答

星期六會爆唔爆就唔知, 不過你都可以上去睇睇, 最好出發前做定功課, 搵定目標, 如果有目標, 咁事前可以打定電話上去問有冇返

而我去開個幾間指壓場, KEEPER全部都好好人, 如果睇左幾個都係唔岩, 記住可以唔洗硬食, 話下次再黎睇過就OK

1萬

元老

原帖由 悶人 於 2010-11-27 10:51 發表
可以pm我知邊幾間嗎?
我想試下walk in,好似刺激d
Thx a lot

又唔洗PM既, 睇報告都知我去開金莎, 金來閣, 美妙

1萬

元老

原帖由 悶人 於 2010-11-27 11:40 發表
Thx a lot
今晚試完,出番個包膠感謝你

咁我地就等你新手報告