香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl

一樓一 與 指壓 的分別

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-28 12:13 發表

而家想平平地食到正陀地, 好難了, 有質素既通常都上網做媛交, 起碼千幾2千, 一係就去夜總會, 包埋所有野,又係千幾2千

個時唔係公價$360咩? 個時同而家比會仲貴D  

好彩個時未出黎做野, 如果 ...

E家無乜好野食啦(陀地),價錢真係唔記得,剩係記得指壓又比馬檻貴D...點計都貴過E家啦果時得1Q現在起碼2Q

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

記得有一次上去間招牌好似寫$390限時任做既馬檻(個時唔知咩叫指壓), 見限時任做咁正, 一於試下先, 跟住同個KEEPER講我要任做既, 之後佢話要加幾十蚊左右, 個時既我咩都唔識, 我就話冇問題, 心諗最緊要真係可以任做, 之後就有囡囡入黎, 見個樣都OK, 不過就好明顯中到尾, 不過算啦, 都係照入閘, (個時岩岩出黎玩, 驚以為我玩野, 所以唔太敢彈女) , 之後的確係2Q, 一次口爆, 一次入洞, 個時又係新手唔係咁熟, 又係玩少好多野, 完事後就出去比錢, 個KEEPER仲問條囡囡得唔得, 我當然話冇問題, 幾好 , 之後都冇再去, 而家諗番起, 個間應該係指壓場, 亦都算係我第一次去指壓     

其實個時唔知咩叫指壓, 以為係剩幫人用手指壓穴位按磨, 之後再做1Q, 好似桑拿咁, 按完再做  而家就當然知道咩係指壓啦

初級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-28 12:17 發表
雖然而家朗X坊附近仲有好多馬欖, 有時經過, 都好明顯靜左好多, 不過間唔中都有CHING係度睇下沙圈  多數都係得個睇字, 見到真係會上去馬欖既就好少

無咗大牌檔,沙圈都名存實亡
好耐冇去嗰頭了。

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

係喎, 唔記得左個時有個熟食大排檔, 個度有勁多囡囡同馬伕坐係入面, 而家冇左  , 變左做露天停車場, 囡囡真係冷清好多, 個時經過, 都有唔少著得好SEXY既正囡行出行入, 都引到好多男人睇到眼甘甘  見到呢D場面, 我經過都會偷笑

高級會員

我叫蛋蛋超人!

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-28 16:39 發表
係喎, 唔記得左個時有個熟食大排檔, 個度有勁多囡囡同馬伕坐係入面, 而家冇左  , 變左做露天停車場, 囡囡真係冷清好多, 個時經過, 都有唔少著得好SEXY既正囡行出行入, 都引到好多男人睇到眼甘甘  見 ...

我都試過一家大細去大排檔食飯,果時勁多囡囡出出入入真係睇都睇唔切

高級會員

medal_cc1

I used to sit in a car with my girl friend (now my wife) near the 熟食大排檔 and watched the sexy chicks walking around, very very good fun, and there were also many other ppl doing this.  After that, we go home and ML.  No more watching now lu.

1萬

元老

聽以前ching講, 11點打後, 就會有較多車泊係附近, 之後坐係車度慢慢睇出面既囡囡, 最後有冇食囡囡就唔知, 不過剩係坐係車度, 可以睇到咁多sexy囡囡, 又唔洗錢, 如果得閒冇野做, 真係可以當娛樂, 慳番唔少

高級會員

我叫蛋蛋超人!

大排檔燈位通常都好多人企係度,我都試過

1萬

元老

咁個場面都幾壯觀  個時有冇睇岩囡囡後, 跟住佢尾, 之後同馬伕傾計

我只去過幾次馬檻, 全部都係係街睇岩, 之後跟佢尾, 跟住馬伕會走過黎傾計, 先再上馬檻開波, 或見佢上左邊間, 之後就跟住上邊間  有時都試過慢左其他CHING一步食唔到

我就從未上左馬檻, 之後再等囡囡上黎, 因好驚到時會睇唔岩都要硬食, 所以次次都睇岩目標先去馬

高級會員

medal_cc1

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-28 19:51 發表
聽以前ching講, 11點打後, 就會有較多車泊係附近, 之後坐係車度慢慢睇出面既囡囡, 最後有冇食囡囡就唔知, 不過剩係坐係車度, 可以睇到咁多sexy囡囡, 又唔洗錢, 如果得閒冇野做, 真係可以當娛樂, 慳番唔少

Yes, absolutely a free and great fun entertainment, we used to go there after dinner after 11pm.