香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

一樓一 與 指壓 的分別

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-26 16:29 發表

而家就輪到我做魔鬼, 引誘番你地

你又引下我,我又引下佢,佢又引下你,好玩喎

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 topfun 於 2010-7-26 16:42 發表

你又引下我,我又引下佢,佢又引下你,好玩喎

不過多數都係我受唔住你地報告引誘, 食左先講

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 topfun 於 2010-7-26 14:21 發表
小弟初初上指壓玩都以為全部都係中女/C奶/呀蟬,終於有次膽粗粗去試左,女女不單吾係中女,而且係靚女,服務又好,真係頂癮。不過..............發覺自己走上一條不歸路。

諗返舊時10年多前度啦,果時d馬檻同指壓d囡囡真係好正青春大波,陀地北妹又夠索~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-7-27 17:55 發表
火百合之前

2002-06-03 警繼續採取行動打擊賣淫活動

警方在五月採取的「火百合」行動中,瓦解一個歷來最龐大的跨境賣淫集團,順利打擊旺角區內的賣淫活動。警方發言人今日表示,警方會繼續密切注視有關情 ...

真係個個玩家都好憎呢個"火百合行動" , 攪到我地少左好多好野食 , 最可惜係我已過左"火百合行動"先出黎玩, 見證唔到3街輝煌時刻, 亦都享受唔到住附近既地利優勢, (不過讀書個時成日經過, 的確見到好多囡囡幾正, 可惜冇錢+未夠歲數 ) 其實最衰都係起"朗x坊" 攪到要做野洗地, 係香港都好少見咁大型行動

不過有壞處, 亦有好處, 聽講個時指壓好似多數都係做1q,好少做2q, 就算有質素會低d , 而且唔憂做, 所以態度會差d, 唔似而家既指壓, 態度好好, 亦都好好人, 睇多幾個, 或睇唔岩都絕冇問題

而馬檻就真係好耐冇去過, 通常都係經過, 見到得幾個囡囡坐係度, 通常質素一般(可能靚個d坐樓上,唔會坐樓下), 同指壓囡囡差唔多質素,(有時指壓囡囡仲好似靚d), 而且以我之前既經驗, 馬檻囡囡會較多禁區, 好多野都唔得, 玩得唔暢快,  而且服務好求其, 所以我而家都冇去馬檻

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-7-27 17:26 發表

諗返舊時10年多前度啦,果時d馬檻同指壓d囡囡真係好正青春大波,陀地北妹又夠索~

不過好彩有老董, 放寬左好多新移民落黎, 咁先仲有較正既囡囡玩,(當然都唔夠10年前正) , 又唔洗靠晒本地供應, 攪到要食貴雞

不過自從大陸人有錢, 應該都少左好多國內高質囡囡黎香港搵食,(酒店囡囡除外) 因為係大陸做都搵唔少, 唔洗黎香港搵食咁冒險

而陀地相信因為互聯網發達, 已可自己上網做媛交囡囡, 所以又會少左(當然比得起錢就冇問題, 仲好多供應 )

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-28 09:20 發表

真係個個玩家都好憎呢個"火百合行動" , 攪到我地少左好多好野食 , 最可惜係我已過左"火百合行動"先出黎玩, 見證唔到3街輝煌時刻, 亦都享受唔到住附近既地利優勢, (不過讀書個時成日經過, 的確見到好多囡囡幾 ...

我舊時就係O係朗X坊前身食左件好正好正ge陀地妹,仲有其他國藉囡囡 ,keeper都唔差態度幾好ga,
不過比e家係貴左d,仲記得果時係本夜油淫度睇到慶合合,跟住就打的出去玩...

1萬

元老

原帖由 rider 於 2010-7-28 11:52 發表

我舊時就係O係朗X坊前身食左件好正好正ge陀地妹,仲有其他國藉囡囡 ,keeper都唔差態度幾好ga,
不過比e家係貴左d,仲記得果時係本夜油淫度睇到慶合合,跟住就打的出去玩...

而家想平平地食到正陀地, 好難了, 有質素既通常都上網做媛交, 起碼千幾2千, 一係就去夜總會, 包埋所有野,又係千幾2千

個時唔係公價$360咩? 個時同而家比會仲貴D  

好彩個時未出黎做野, 如果唔係我實玩到破產都似:   唔知而家仲有冇夜油淫呢

1萬

元老

雖然而家朗X坊附近仲有好多馬欖, 有時經過, 都好明顯靜左好多, 不過間唔中都有CHING係度睇下沙圈  多數都係得個睇字, 見到真係會上去馬欖既就好少