香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: kelvincyl

一樓一 與 指壓 的分別

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

小弟初初上指壓玩都以為全部都係中女/C奶/呀蟬,終於有次膽粗粗去試左,女女不單吾係中女,而且係靚女,服務又好,真係頂癮。不過..............發覺自己走上一條不歸路。

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

TOPFUN兄, 我都係同你一樣, 以為指壓都係只有中女, 仲要上到去冇咩選擇, 可能要硬食, 點知一上完去後, 就改觀晒, 走上一條指壓不歸路, 仲愈玩愈密

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-7-26 15:09 發表
TOPFUN兄, 我都係同你一樣, 以為指壓都係只有中女, 仲要上到去冇咩選擇, 可能要硬食, 點知一上完去後, 就改觀晒, 走上一條指壓不歸路, 仲愈玩愈密

最重要係第一次已經係食小小,你話呀.....點會吾上癮喎

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 ballballlover 於 2010-7-26 15:43 發表
所以我都集中玩指壓

BALL兄, 我都係睇完你既報告後, 先第一次試下去指壓

如果冇你既精彩報告, 相信我都未必會去指壓玩

1萬

元老

原帖由 topfun 於 2010-7-26 15:53 發表

最重要係第一次已經係食小小,你話呀.....點會吾上癮喎

你第一次就食小小, 唔怪得對指壓有好印象, 之後密密食

諗番起, 我第一次指壓好似係去金莎食KK, KK又後生, 皮膚好滑, 個樣幾靚, 又夠潮, 成個WET妹咁, 所以我對指壓都有好印象 不過個時新手, 有好多野都唔識冇做到 如果而家再去食, 肯定識玩好多野

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2010-7-26 16:26 發表

我做左魔鬼帶壞你地

而家就輪到我做魔鬼, 引誘番你地

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-7-26 16:27 發表

又係睇我報告上

我都吾記得睇左邊個既報告啦
果時睇到心CC終於忍吾字上左去囉