香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4762|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 久休復出的太子巨乳Kathy (仲有與超巨乳CAT小對決)

初級會員

剛過去的星期六,突然喺太子信箱見到一個久違的名字Kathy,兩年幾前試過一次,老老實實個樣就真係冇乜印象係點,只係記得佢大概身型同嗰對巨乳。提起巨乳,太子當年同現在對Kathy的形容我覺得都係有點不適合,大波根本係太睇少Kathy,38F級數最少都起碼形容為巨乳囉。當時試過後都覺得OK,都想再返食,點知就消失咗,今次佢久休復出,首選target梗係非佢莫屬啦

星期日都見到佢有返,又順便出開去太子,咁就啱晒喇。星期日相對平日人流少啲,唔使好似輪街症咁,囡唔使等,房又唔使等,真係好方便。

Kathy識聽識講廣東話,但當然更喜歡用煲冬瓜嚟溝通。樣望落唔差嘅算後生,只係面型有啲闊,身型依舊有啲肉地,佢就話比以前更肥,我就覺得差唔多。遺一冇變就係嗰對巨乳,依舊係38F咁大呎碼,同 Cat 一樣,外觀唔會察覺咁大,除衫之後先會知道佢係有料之人。

沖涼前後BODY都有做,不過唔知佢係咪覺得浴室較細就冇到做水中簫,床上趴低有錫背冇毒龍鑽 (本人亦不特別喜好),轉身錫lin同吹簫,簫技算係不過不失,過膠開波由佢上面un,但就唔係太識前後磨,同埋唔肯做狗仔式,佢話會頂到佢痛,咁就玩番男上,衝刺幾十下後完事。有幫手除套清潔,邊傾偈邊按摩直到響鐘先去沖涼,都好落力去揼,如果真係好攰的話都會幾舒服。

最近一連先後試了指壓超巨乳Cat同返食久休復出我認為足以達巨乳級數的Kathy,借呢個位做一個小對決,以下為本人觀感感受,或者同其他人會有所不同,只作參考之用。

年齡樣貌的話,Kathy望落係後生啲,樣好啲 (只係面型闊啲),Kathy稍勝Cat
身材的話,兩個都係有肉地,兩個同樣屬巨乳級數,貓貓身型高大過Kathy些少,對波亦都覺得大過Kathy,淨計波呢 round 就超巨乳貓貓稍勝
服務的話,其實兩位都差唔多,貓貓比我感覺勤力啲,主動問要唔要再做多一次,雖然Kathy都有提供事後按摩,都好認真落力按唔係求其摸摸下,但我比較buy超巨乳貓貓

兩位巨乳級數囡囡各有優點、缺點,各位胸奴人仕如何決澤自行判斷

評分

查看全部評分

高級會員

a10a20a29QQ3

ching 識貨~
回復 支持 反對

高級會員

Wooo 38 會唔會啤她壓親
回復 支持 反對

初級會員

Miss-148 發表於 2019-3-24 21:29
Wooo 38 會唔會啤她壓親

冇事 女上騎啫唔係成個身壓落嚟
回復 支持 反對

高級會員

囡囡平時番幾點!上去見識下...
回復 支持 反對

初級會員

Miss-148 發表於 2019-3-24 22:14
囡囡平時番幾點!上去見識下...

返早更, 朝 10 至 晚 8 左右
回復 支持 反對