香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2581|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[其他] [報告] 怡春苑~走肥服務靚長腿~EE

初級會員

今日試左條女叫EE,樣極順眼目測三中左右,160cm左右,我地一邊解甲都一邊傾,都算係一個好友善既女女。34D靚波中型奶咀lin波型幾靚,揸上手都幾有彈性!白滑走肥仲有對好直既靚腿配靚股,見到EE咁fit既身型我細佬好快硬晒,入到沖涼房佢用對波波幫我bm, 又柔軟又舒服, 當然做足有水中錫lin同水蕭, 做野非常自動波同埋個人夠淫,全程都好似好渴望俾插入咁,攪到我都加倍投入,好明顯係大食妹一名!

未講完佢已經推我落床後就擒我身上幫我漫遊全身,全身每一個地方都照顧周到, 真係值得一讚,而我覺得最正就係佢同我含果陣,佢係含得好實,雪雪聲feel到佢係好想食晒落肚咁,之後佢就用條脷係咁奶我龜頭, 又係上面打圈咁轉而佢隻手都好唔得閒, 係咁狂掃我2粒波子~ 真係好正 ~ 令我感受到前所未有既快感,跟住依依企起身拉我雙手揸佢對波, 好有手感,加上佢既淫聲蕩語,我已頂唔住要上套開波。

初初慢慢插,好有節奏咁用我條棍撩返鬆EE隻gap,熱好身後我開始策馬揚鞭,跟住鞭鞭有利啪啪啪,越插越深,越插越快,快到佢個gap勁濕,而且開始大聲呻吟。然後我就抱起佢條纖腰,不停上下搖晃。之後將佢反轉玩狗仔,眼見白雪雪皮膚嘅patpat,再睇住自己條肉棒一下下推入去佢隻嫩鮑真係超正視覺享受。睇都越來越硬,越入越爽。而我亦係呢個時候順利派彩,完成精彩一Q,最後更加送事後蕭,那種感覺超爽,推薦。

評分

查看全部評分

高級會員

好!等我都去睇一睇...

怡春苑 地址在那裡
回復 支持 反對