香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7681|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

有囡囡P圖太嚴重可否處理一下

中級會員

兩個都係深水埗電話預約
師兄們洗樓都話可以睇吓板
電話預約中伏跌錢同欺詐無分別

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

推薦
西西地老弟 發表於 2019-3-1 23:40
隔離台粉紅色底個邊吖嘛,個邊d圖明呃㗎啦

咁多台睇暈晒乜,都係貪148呢邊睇嚟真實d啫

所以坊間有句術語叫WINDOWS SHOPPING囉, 我D FD都係咁去叫雞

回復 支持 2 反對 1

中級會員

推薦
肥佬 發表於 2019-3-1 17:06
我睇你預約都係約時間嘅啫, 係嘛, C-HING

隔離台粉紅色底個邊吖嘛,個邊d圖明呃㗎啦

咁多台睇暈晒乜,都係貪148呢邊睇嚟真實d啫

唔想搞到同隔離台一樣
回復 支持 0 反對 1

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

推薦
西西地老弟 發表於 2019-2-28 18:47
哎呀~就係見到P圖太嚴重先叫人小心中伏咋老大

其他囡囡少少美圖皮膚白雪雪lin頭粉些少但起碼叫真相都叫 ...

我睇你預約都係約時間嘅啫, 係嘛, C-HING

咁上到去佢打開門你見唔對路, 咪講聲SORRY轉頭走, 去過第二檔, 點會中伏啫

其他兩個台一樣同D囡囡P圖, 將D豬乸P到好似刁嬋咁, 有個台仲離譜到將D日本妹放上网添

中級會員

推薦
肥佬 發表於 2019-2-28 14:37
C-HING, 你点中伏法, 可否講吓嗎??

兩条囡有晒門牌地址, 仲兼有埋真人照, 我唔明你点中伏啊?? ...

哎呀~就係見到P圖太嚴重先叫人小心中伏咋老大

其他囡囡少少美圖皮膚白雪雪lin頭粉些少但起碼叫真相都叫可以接受吖

個兩件頭部面部同個身完全唔搭囉

中級會員

推薦
亚叻哥 發表於 2019-2-26 20:14
可否開名,免其他C兄中伏。

按摩女郎:甜甜
http://www.miss148.com/girl.php?GID=35755
按摩女郎:小布(今日係148消失咗)
http://www.miss148.com/girl.php?GID=35812

高級會員

推薦
可否開名,免其他C兄中伏。

1萬

2萬

9萬

版主

推薦
C-HING, 你点中伏法, 可否講吓嗎??

兩条囡有晒門牌地址, 仲兼有埋真人照, 我唔明你点中伏啊??
回復 支持 1 反對 0

1萬

2萬

9萬

版主

西西地老弟 發表於 2019-2-26 21:11
按摩女郎:甜甜
http://www.miss148.com/girl.php?GID=35755
按摩女郎:小布(今日係148消失咗)

小布广告冇消失喎, 我CHECK入去睇到呀
回復 支持 反對

初級會員

冇囉  我啱啱想睇都冇咗.有好多相都好靚.但係咁靚.唔可能做幾佰蚊雞囉
[url=https://venturebeat.com/2020/07/14/free-instagram-likes-how-to-get-real-ins
回復 支持 反對