香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11568|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

廟街一問?

初級會員

廟街邊度有泰妹食?
可唔可以比個地址我?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

知唔知邊度有?????

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-7-2 15:20 發表
廟街 is famous for Thai Food not Thai girls.

If you want girls, there are many tourist visa Mainland Chinese girls for around $200-$250 on the streeet.

Go to discuss.com.hk to check check.

ball 哥,咁你就有所不知了,廟街曾是我脚毛之地,其實,如廟三街,盤菜之辭都由我創。
廟三泰國食肆其實不多,我無記錯只得三間。廟三街叫雞,近四個月都冇去了。基本上喺無乜性趣嘅事。
泰妹無企街,一般都在廟街樓上檔,樓下坐龜公龜婆,後者為多,好易認,坐喺樓梯口 on 居居無所事事咁樣嘅就係。
以前呢度係最 cheap 嘅雞檔,100蚊本地老雞,我有時要賤,都去試吓。
我就從來唔留意邊檔係泰妹,一般方法喺望吓龜婆個樣,一般唔似香港人嘅上面啲妹妹都係泰國女
行到埋去,問一句乜女呀?檔檔都會話你知係乜料。
呢啲檔保留昔日傳統,攞個面盆入房同你凈洗 JJ,做完又是一樣。
好處是平, 120全套包吹。近日新手去多咗,150 或更高都敢嗌。
若星期日早上十一點有暇,去廟街行一轉,,就睇到哂有幾多檔,成條街靜英英,啲樓梯口有冇人一目了然。
由南京街 (OK店)至七仔都有樓上檔,集中在 OK 呢邊,邊檔係乜自己去 research 便可。

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
好似喺孖蒸你法對面7-11左面果兩檔有太記,有檔仲係有酒店房添

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-3 02:19 發表
好似喺孖蒸你法對面7-11左面果兩檔有太記,有檔仲係有酒店房添

我講嘅七仔係平安大厦對面(甘肅街),唔係孖晶對面。
孖晶係晶晶女子理髮。喺OK 前d,對面好似有間七仔。廟街有兩間七仔,在同一面,澄清小小,以免誤會。
對面有兩間,其實對面應有三間樓上,對正晶晶兩間素泰,行落去對面都重有兩間 (一間肯定,因去過) ...
酒店房我無見過,試過,廟記而家一般規矩二十分鐘一鑊,汗都未出,所謂唔大。
自己去撞吓,其實都係揾食嘅樂趣之一

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

細細個讀書時, 成日都會經過個度, 個時奇怪點解會有咁多阿婆坐係下面, 成日都拎住把大葵扇, 撥下撥下, 唔通係街坊坐係度方便吹水, 同埋乘涼,  之後大個左就知點解了  

佢地好似好少會撩人去幫親, 因為到而家, 有時經過, 佢地都從未撩過我去幫親

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

好耐之前經過下廟街,間中都會見到d幾正既囡囡企街, 都想問下價, 幫親一下, 雖然價錢係較平, 不過當諗到衛生環境, 同埋佢地實趕你快d出野  去完感覺上應該好似去廁所"呵" 左篤尿一樣, 做完好似冇做咁, 完全冇野回味到, 所以最後都係冇試過

初級會員

廟記幫趁多年,主要活動當時在白加士街七仔小巴站及對面,老地方夜總會樓下及對面(而家廣東燒臘嗰度)
與廟街樓上老舉河井不犯。泰妹亦是好偶然有。講嘅一切都只係七八年前。國雞行過老舉檔雞婆會追住鬧!我第一次幫趁廟街就十年前為獵奇而去。十年八年前深水埗無哂再去佐敦同一理由。
金山等都是四五年前既事,金山對面二樓以前有五檔161,慢慢國貨企街租尾房,再租樓上,繼而入廟街樓上檔,進而企佔據廟街。
以前有個相好做二樓俾人截得糊多都要走人。
直至年幾前,企街一舊舊半,通街都係,而家多人去,開口兩舊無走雞,舊半中女都重有計傾。俾人食貴哂!
近年小去,原因幾個,第一,兩舊論環境同享樂不相稱,地方一般極差,俾多百幾過華豐重好過,起碼乾淨無催鐘。二來以前女女一般時間鬆動d,而家個體越來越小,就算個體都商業化好多,三來,唔知係咪更年期,淫慾確係小咗。去老廟對我來說係要賤,發泄獸慾。但女女個個穿得商業,做得商業,好難有往日强人之姦嘅感覺。盤菜重十幾分鐘,做完一個接一個,涼都唔駛沖!而且,企妹短程証,通知兄弟都無用,囡囡聽日分分鐘走咗!
泰妹我試過三個,好多都唔多識講,做嘢還算落力,平均來說,你唔介意面盤洗JJ, 消費價值高過企街。

其實老廟一帶活動範圍好廣,只是我近期性趣不高,去到兩舊服務環境都開始唔值,少參與咗。