香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 12173|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

上海按摩初体验~

初級會員

今次小弟有运到上海一转
忙佐成个早上 夜晚傫到爬系度几乎起吾到身
咪想住稳返个人上来DUM下骨咯
点知上海又吾鬼熟握, D酒店嘅小姐样又吾点 又鬼甘贵
没办法拉 打佐个电话给个死党问距有乜好也介绍
距同我话上海D上門按摩服务好点咖 又吾会话好贵
叫我试反下啦 于是咪给佐个號碼叫我加咯
我加佐之后个姐姐仔问我系咪要服务啊以家, 我话系啊
问反距有咩服务  
介绍左一论距话有欧式油压 有玫瑰粉推  
中式指压   韩式松骨  泰式按摩  前列腺保养  
丝足按摩   温肾理疗

再问距有咩特别服务啊 距阴阴嘴甘笑住讲话个技师到佐你问下距咯~
于是打个电话叫左个技师上来咯
佢地D效率几高嘅 技师好快就到拉 质素都几高嘅。
看落个技师皮肤又白啊 身材又好  样都算系极品拉。 个技师一来到叫我冲反个凉先拉~
其间自己仲换鬼佐件性感嘅工作服 仲脱晒我D衫 叫我趴系度
系我成个身系甘揉啊 搞到我鬼甘舒服啊 本身仲好傫啊~~以家即时醒神晒啊.
按左大约40分钟甘上下拉~我问距有咩特别D噶服务嘅~
距话可以帮做下肾保健噶~~于是米脱晒我条浴斤帮我按条條柱咯~
手法鬼甘正啊 每次就来出啊距就慢反D
等我多享受下啊  搞到我鬼甘爽啊~
最后问我想出没 我话OK拉 距就系甘揉啊~
之后嘅服务都吾鬼晒我讲嘚甘详细拉~
如果想亲自体验下噶 下次去到上海咪亲自打个电话去叫个技师来试下咪之咯~
肯定冇走宝嘅~
有興趣可以搵佢哋客服,QQ:2435268715 ,806746818, TEL:13370271997,WeChat:三个微信客服,13370271997(桃桃),taooo-taooo(桃桃-郝温柔),anmo_021(桃桃-苗秒秒),哪个能加就加哪个, Skype:massage021@live.com,官網:www.taosilespa.com/index.php(大陆需翻墙访问)

中級會員

謝謝分享
回復 支持 反對

初級會員

thx a lottttt
回復 支持 反對

中級會員

山長水遠去到上海起機
回復 支持 反對

初級會員

多谢分享,第一次喺酒店叫上门嘅,睇唔押金啊,就试咗试,虽然开始仲系有啲忐忑,不过总嘅服务落嚟定靠谱嘅,先服务之后收钱,技师都唔错,心情好好
回復 支持 反對

初級會員

not bad not bad
回復 支持 反對

初級會員

寻日喺虹桥机场,第一次做,技师真心唔错,人生得都靓,按摩好舒服,下次仲搵佢
回復 支持 反對

初級會員

以前去上海唔好家叫过几次,技师唔好,睇呢个介绍重可以,网页几正规,叫咗个试下,都算唔错,起码相貌冇畀我失望,等咗好耐下次。。。。
回復 支持 反對

初級會員

前日啱啱由上海翻嚟,冇见到可惜了,多谢原PO!先收藏咗,下次去再尝试吖,多谢原PO
回復 支持 反對

1萬

1萬

元老

多謝分享
回復 支持 反對