香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2676|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 8月底連戰4日之4【美妙】8仔

2萬

3萬

高級元老

大家好...得到樓主同意...謝謝大家收看!!

八月底
老婆回鄉探親
神棍見機不可失
請左幾日假抖下加玩下

相頭: 7/10
年齡:目測30中
身材: 7/10
服務: 10/10
車牌: 坦克車但無乜機會車 (以下會講)
返食指數: 100 (心理上想返食, 但知玩既機會不多, 有機會當然情願試下其他囡囡先啦)

今日係四戰的最後一日, 又晨早起床搵野食.

突然有D掛住阿Sa (阿Sa 應係我唯一返食過的指壓囡囡, 好鍾意聽佢姣姣咁叫老公), 點知去美妙個post睇好似好耐無上鐘 (唔通榮休)?

睇番當日, 見8仔有上鐘, 諗起8仔是想試又一直無試過的, 決定去美妙重溫美妙的感覺.

8仔入房後, 突然變身餓狼未沖涼先食腸 (其實有睇報告知有此可能, 所以出發前在屋企有再洗一次腸先出門). 雖然預左有, 但睇住8仔好似發情怨婦既表情係咁錫自己細佬, 心理上都係覺得好刺激. 唯一幸運的是今日係第四日, 之前連玩三日下敏感度已大減, 所以無被即場KO.

無KO下先去沖個涼, 上到床又係不得了. 8仔一句做番次先再服務, 跟住就上黎瘋狂地搖. 我被氣氛感染下都變得好積極, 以快制快下轉兩個姿勢搞掂左.

之後抱下車下…幾分鐘後8仔開工服務. 其實我有同佢講唔使2Q啦…休息下 (心諗, 我呢D老鬼連玩幾日邊有咁易2Q), 但佢依舊不斷服務… 見下面無乜硬起都不理.. 不斷用口刺激佢. 中間我有硬起過但又好快軟左…但呢個係我人老的問題, 8仔的服務精神絕對值滿分的.

整體嚟講, 我在美妙試過Karen, 阿Sa 和8仔, 全部都係令我對指壓欲罷不能, 真心要多謝Cat姐調教得好

評分

查看全部評分

中級會員

得阿Sa会翻吃亦都吃咗三次,其餘两件不是我杯啡。
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對