香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3320|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[其他] [報告] 怡春苑~態度超好囡囡嵐嵐

初級會員

我第一次去指壓玩,唔知有咁多嘢玩,去到怡春苑,中房問我有冇相識嘅女女?我答,「冇」跟住,哥仔安排我係房間等,估計等左3個字到,哥仔帶個女女比我,話係靚女嵐嵐,包我冇走雞,係好嘢嚟㗎,跟住我就話,「好」女女入房就同我聲Hello,你好!跟住女女就同我講,話佢有專房,有野食,有野飲,仲有水床玩添,我問女女收費幾多?女女答,玩水床要兩個鐘,仲話包我舒服包我爽,我見女女咁有誠意,咪識下囉。女女帶我去左二樓佢間專房到,嘩!間房好鬼大,燈光好光,有電腦,有曬好多飲品及好多卡樂B薯片,估唔到香港指壓仲有啲咁嘅房提供,個刻的心情,就巧似中左頭獎咁,好有驚喜。話時話,呢間房唔似係搞野房,似係返左女友屋企咁,講真,仲有少少唔慣添。跟住女女問我飲唔飲嘢?我話搞做嘢先,一陣飲。之後女女叫我坐係電腦前,叫我玩住電腦先,佢舖水床,女女舖好水床,叫我趴係水床到,幫我全身搽鹼液,好認真咁服務,首先做背Body做得好爽,磨得我好舒服,磨左一陣,女女叫我轉身,又搽鹼液,全身搽勻,打住車輪,全自動波係咁慢慢磨,佢隻對奶都幾大下,係我面前晃來晃去,真啲抵受唔住
想食佢對奶添,女女話,有鹼液唔啜得,驚我中毒,咁我咪聽佢話囉,暫時唔啜住 。之後我就乖乖任佢擺佈,女女都幾姣下,係咁用隻閪磨我碌野,磨得我好硬,有啲想射既感覺,我叫女女停一停,我想射啦,女女見我想射,就馬上幫我過水,佢含住一啖水係咁幫我啜賓州,仲係加快速度幫我啜賓州,比佢加快啜,終於都忍唔住啦,射係佢口到啦。講真射個下真係爽到腳震,做水床真係好舒服好刺激。跟住女女幫我過清水,幫我洗埋頭,洗埋面,叫我出去床上等佢,佢仲幫我攞卡樂B薯片,幫我攞左好多零食,但叫我一路玩住電腦一路食住零食等佢,我全程聽女女安排,個種感覺就巧似男朋友去左女朋友屋企咁,冇緊張,冇驚慌既感覺,只有開心同幸福嘅感覺。估唔到指壓公司可以提供咁好嘅服務同咁溫柔善解人意嘅女女。抵讚!過左大約一個字到,女女過完水出來,叫我瞓待,首先錫我LIN頭,錫得我好舒服,跟住慢慢漫遊錫我全身,之後慢慢錫到個賓州個到,再輕輕啜下蛋蛋,慢慢瀨下蛋蛋,女女好識錫,好識玩,一路啜,另一隻手幫我摸蛋蛋,真係爽到爆,爭啲又俾佢啜爆,我叫佢停一停,比我屌下先,轉男上,首先幫吓佢瀨隻閪先,話時話,佢隻閪都幾靚喎,粉紅色添,我瀨左一陣,女女話,屌我啦,我好需啊,見女女強力要求我屌佢,咁我都唔汁輸,係咁抱住佢係咁狂插,大約插左幾十下,女女嘅叫聲越來越勁,我聽到佢淫蕩D叫聲,終於都忍唔住射左。女女好搞笑,仲拎套子啲精,問我捨唔捨得扔?「我話」送俾佢當禮物[偷笑]
同佢傾左一陣間計,鐘響啦,跟住佢拖住我手仔一齊去洗白白,洗完白白,各自著衫,正當我準備落樓個陣,佢抱住我,同我講,叫我一定要掛住佢,一定黎搵佢,話時話,女女真係功夫一流,又風騷,又大食, 各位師兄,最好儲存多啲貨先至來搵嵐嵐呀,若果唔係,大食嵐嵐唔比你落樓㗎[偷笑]
總結,女女嵐嵐健談,服務態度非常好,好到想點都得,毫無詐型。環境,寬敞乾淨光亮咩嘢都有,巧似返到女朋友屋企咁,女女樣子好睇,大眼高鼻尖面,身高就矮左D,體重唔肥唔瘦,身高我估應該1米57左右,對於我嘅要求來講,算矮左啲,再高返少少就完美啦。                  

評分

查看全部評分

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

初級會員

有機會我都試吓先
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

初級會員

想收下點收費?
回復 支持 反對

初級會員

小弟已經屌過嵐嵐,個人認為非常好屌!33C中波淺啡中釘十分軟熟,下面多毛屁股又大所以我最後用狗仔式邊揸波揸爆射完事!本人除金悅來欣欣,太子BOBO,最會返食女女之一!!
回復 支持 反對