香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-6-1 17:13 發表

估錯唔緊要, 唔好入錯洞 (肥佬師伯絕招)

ballball 哥,千祈要叫肥佬哥聽吓鋒哥推介  ,有棍插窿,有心冇心,唔會錯嘅!
鋒哥,好嘢,咁都俾你揾到

初級會員

原帖由 takman822 於 2010-6-2 16:50 發表

Happy哥 過去左唔開心d嘢仲記住做咩
宜家新居咪幾好

啱嘅,啱嘅,如果唔係今朝稔起班西柚,就唔會番去。
番到去睇到西遊咁多天窗,就不吐不快,以正視聽。霸住個地盤,奴言惑眾,火都番嚟。
舊雨都可借呢個機會,知佢係乜嘢嚟!其實我都唔多 care, 以前無哪哪都經常停賽啦!
講完。

初級會員

糧餉到位唔會窮   峰峰絲絲兩情濃
西城情意卿君結   唔駛兩日去唔切

評分

查看全部評分

初級會員

9144 個點擊,人人寫番d,今個禮拜日會唔會有 10000?

初級會員

原帖由 槍手 於 2010-6-3 14:51 發表
9394兄,我想問下,你俾d女女評語有d唔明可否告知,如果唔方便公開,你可以pm我

朴頭 , 毛女 , 后眼 , 后指 , 限指 , 大洋 , 洋語

謝謝9394兄

槍手哥,這個問題或許由我來代答好了,因為原來西遊索引由我創,以免煩到攪生攪死哥!

朴頭 221# 答過並有其他相關註釋
毛女 森林之女,毛髮豐盛
后眼 我都唔知當時諗緊乜定打錯
后指 情到濃時,指插菊花,菊花唔講嘢
限指 指插前穴,欲得撫子宮,唯苦主制止,未可竟子宮
大洋 濶洞可容巨舟
洋語 此乃奇花,過程中言語夾搭基本外語,不知係咪代表讀過吓書

槍兄及其他兄弟需知此指南已積存數月資料,有些囡囡或已西施(西記女女之另號)不再

打得慢, 9394兄原來已覆!

初級會員

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-3 16:40 發表
這是我第一次出 report, 若寫得不好, 請原諒。 這也是我中學畢業後寫最長的中文文章, 相信一定有很多白字, 請見諒。

話說最近 c-hing 們放了很多錢入我袋, 所以今午決定親身經歷一下。13:15 到達, 可能太早, 客不 ...

BCC兄,好料,唔駛重作
下次玩條女耐d,要佢典床典蓆,水花四濺先俾佢奏樂,包佢如狼又似虎!
睇真d,原來你都做晒 .... 你個虐待狂吖 .......

初級會員

原帖由 峰悅 於 2010-6-3 23:26 發表
今日特發奇想
諗起我地既#1

每次西遊果時
西施都問我地叫咩名
會唔會佢地pantry入面都有本薄仔寫低我地d資料呢?

例如

XXX 35+ 高大 小肥 短小 快槍
YYY 30+ 大煙 肥佬 微軟
ZZZ 25+ 靚仔 大隻 長實 持 ...

做乜改我個名做 XXX

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-6-1 23:15 發表

H大,有你嘅七情上面,熱鬧可期!
其他兄弟,加油呀,等緊你哋d料!!

H哥,唔係嘛,識你咁耐,善意錫你面朱 dun 一啖你就喱埋玩失蹤?

初級會員

原帖由 Hamsup 於 2010-6-4 11:17 發表
Hi All CHings, having read this thread for a long time and I found this place really interests me,  I think I will give it a visit one day soon.  But before I go, I would like to understand more about ...

2Q one lady 300, mouthcum 200, I think only hj goes for 100
I think if you do 2Q, then mouthcum and finish with handjob, you can get away with 500
now you have all the info, make soon now
I type extra slow Chinese so glad to reply in English

初級會員

查牌好輕鬆,當然唔駛番差館,除非咁啱係通緝犯,過程大約如下

a) 差人殺到,西經會先開d唔等使燈,跟住大嗌差人查牌,十零秒後開大燈
b) 囡囡起身,執埋d嘢,返小姐房,差人會叫你哋留喺位,攞身份證出嚟
c) 其間,你梗係優番條褲,坐或企定定
d) 小姐排隊出面驗證,阿SIR 師兄會埋嚟逐個人睇睇,望身份證個樣,俾番你,最多係問你做乜(( 係邊行,唔好答話吹緊簫)
e) 正常十零分鐘攪掂,熄燈,女返,查牌間鐘錢唔計,不過嚇親要十五分鐘先硬番就無得賠!

唔駛驚,唔駛口震,好快趣攪掂,少少無癮