香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-1 15:17 發表
C-hing, 請問什麼叫:
- 朴頭
- 疑潮
- 喊驚
- 技術犯規
(在9394 c-hing 的第一篇文裹)

BCC兄,問得好!這些趣味小提示是按各西友的報告記錄某些行為,習慣或生理加諸有關囡囡。
朴頭是指女女在非客人原意下用手了事,腦漿四濺,故言朴頭。
疑潮是女女突然大量排洪,但未能肯定是潮吹。
喊驚是女女做時叫到拆天。
技術犯規是有師兄被吹時,本來只該用口吹奏的,女女却手口並用,未達西運要求。
另: 東坡 是有肥腩
那些趣味評語,很多後加的是之前無提,但覺得有用或有新角度,便加上。
因提示是綜合不同師兄報告的,各人遭遇未必相同,如朴頭,並不代表該姝見頭便朴,只是該次應是她心情公主,晦氣做嘢。
但既有此等事發生,便覺得有需要加上,敬告各西域勇士,得以防範!

ball哥,我 我d 玩味提示,邊有咁平舖直敘嫁?

初級會員

原帖由 愛腳腳男 於 2010-6-1 09:54 發表
各位師兄,我想請教你關於西記既野,小弟有個特別愛好,鍾意玩的生左仔既c9,"係生左仔,吾係生左女"有無師兄同的c9傾熟左知道多d架?有邊幾個師奶有生左仔架?吾該甘多位師兄.

你個名都話明鐘意脚完又脚,所以鐘意產小脚人妻亦合情理
除了私處,我對囡囡的私事無興趣,亦唔敢肯定佢哋邊句真,所以我無料到。
其他師兄有冇乜可以幫到脚脚哥?

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-30 03:46 發表
冇胸 冇胸 好忙 好忙

H 哥,續集明日何其多?
你忙,完全明白哂!但相當想知私房菜進展如何?始終與西餐唔同文化

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-6-1 17:03 發表

Sorry, 估錯!!

哈哈,估錯應該,估中無獎

初級會員

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-1 17:07 發表
多謝 Happyneway c-hing 斛釋。很想去試試這個場。

請問:
1.  如果用手機的光去看女女的面貌會否不禮貌?
2.  若小姐唔arm可否換另一個小俎?

最緊要開心,我建議唔好用嚟睇樣,用嚟照吓吹簫ok, 其實好多女都有電照。
唔啱叫西經(西班牙經理)換人,去到先開出條件,如大波,走肥 etc ...唔啱照換,但唔好太過份,換咗四五個都唔 ok, 西經雖然態度良好,但可能會話你聽,阿生,都好耐咯,再換要收番d鐘錢,呢個情形我見過。我就係多數攪珠(即係隨得西經輪牌帶,既來之,則安之嗰隻。
去玩番次啦!笨人最多做一次,話唔定有驚喜呢,去完番嚟分享吓睇吓點。
我敢講,以前初次去的兄長,有 90%以上都陰陰咀笑住上嚟

初級會員

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-1 17:34 發表

多謝 c-hing 放錢入我袋, 會緊記!

敢問 c-hing 去過此塲幾多次? 有什麽好女介紹? 什麽時間去最好?

其實我在西班牙輩份很低 ,前後都係六七次,最近兩個月受傷病影響,未有出動。
呢度西班牙獲頒大子宮獎章者甚多,輪唔到我出聲 。但各爵士級師兄從來都樂意把經驗分享,都節錄在1#。
那是一個頗方便嘅指引,但不要儘信,因他人感受並不一定與你的儘同
西帖最大問題是最好從頭看起 ,最過癮亦是從頭看起 ,因各西柚各有風格,但都妙筆生花,全情投入,來龍去脈看得清楚。現在此已廿多頁 ,從頭開始看還未算太多 !
以前在另網有超一百頁,有兄弟花三天時間,從頭看到尾 ,看後沾沾自喜,好似攞個博士學位一樣!

提起勇氣,早日闖西 (唔好歸西 ),太多準備,變咗有預設期望,反而有包袱!

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-6-1 20:22 發表
唔好意思各位兄弟 掛著攪人妻小咗上嚟同去西記
私房菜太清淡 冇味精唔啱我
都係做番西記鹹虫好啲
都成個星期,續集就唔自瀆落去啦:1 ...

H大,有你嘅七情上面,熱鬧可期!
其他兄弟,加油呀,等緊你哋d料!!

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-6-1 18:22 發表
既然黑廳, 何必開光睇樣. 一切盡在夢中, 咪當同心中女神做囉!

所言一語中的,儘得個中三眛,誠高人也!

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-6-2 00:06 發表

我去得重小過你,去過五次,總共坐過六條囡囡................

哈,邊度會有人鬥少o架 我都係六個,素素翻單。
Yeah仔,你去親都幾儘興,我就話傷病,你就疏操咗d噃,以你精力,無嘢嘛

初級會員

好耐無返lan壇夜遊街,今早心血來潮,重温吓d西班牙二集有邊個舊雨 ...
原來最叻而家係三街帖,犯晒嗰個乜春以前自瀆嘅規矩,照開如儀,如斯打壞 ego trip, 得啖笑

知曉 yeah 仔哥曾發 111 英雄帖,但有部份老友都未見浦頭,打個 hi 都好吖
如 schnauzer, irwtfn, 衛訊,,脂粉客,alexau, kyks, 朱咕喱,牛市,街市,agito,,HotAndCold, bigbig69 等等 都是後期雀躍份子,不知有否在你英雄單內?我終身監禁,無得 pm, 現在我們長駐吹水區,他們揾得無咁辛苦,唔知可有代我同佢哋打個招呼?(可能好多都俾你帖過,唔介意再 send? )

常平哥,呢排修心養性?

我亦只此一次,借此披露一下未有太多人知,但我記憶猶新的所謂五宗罪(其實應重有d濕碎嘅)。為什麼會無乜人知?因 lantan 發表完我多數即覆, lantan 即短至數分鐘即全帖删掉,或只留他的帖,甚至再重新修飾他自己本身的帖,我的帖生命很短,但生命力很强,對方愈描愈黑,索性極速封我戶。後來扮大方話個别留帖至某時始删,但反方的帖已盪然無存,我亦已封戶,得佢講。五罪如下:

1) 超十頁 (但一版 50 頁, 2版 100 頁)
2) 離題 (看看現時三街帖,令人一頭霧水乜叫離題)
2) 小眾刻意推帖 (??? 成廿多個常客,10幾萬點擊,冇乜 thank you for sharing, 叫做小眾刻意推帖?)
4) 排擠其他帖友 (??? 我哋從來都來者不拒,不知幾咁 friendly)
5) 從無禮貌要求他復帖 (無理封帖,重要人求你?低能變自大)

其實,3,4都是對各帖友的侮辱,大家亦清楚從無此事,他亦知衰,一見回覆即知理虧即删,但我相信有些老友或都看過(都有十個八個點擊)
有部份對答,因我知 lantan 的小氣招數,都有留底。當時他還說在影片區有 3000幾個膠帖未處理,正經嘢唔做,攪無聊針對。為乜針對,到而家都唔明,總之睇佢嘅所謂理由同實際運作,真個莫明其妙?

現橋下流水,攞出嚟俾老友知道件事有幾離譜!