香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-11 01:50 發表

哈哈將部震機過膠放落隻鮑度,搵亞屍做接 生刀幾好喎

請問大珍同死屍係咪煲冬瓜 / 煙唔煙o架

大珍-廣東,煙唔煙就唔知

cc-都係廣東,不煙

初級會員

今日玩得最癲的一次,遲下先包膠一下

初級會員

見h大唔得閒,等小弟來update 一下西記性況

琴日下午6點半入到西記,開名搵秋勤又冇返,找個相熟的(名唔開了,大家應該估到)

今次仲拎埋個茶柸來,真搞笑,來到21號位坐低,車摷一輪,奏樂時間又到,佢問我記唔記得上次深喉頂到佢錶眼水

我話有咩唔記得喇,之後佢就係咁深喉,仲震左幾下,跟手捉住我隻手摸佢d眼淚,開始有d av feel啦,開始左咁就

唔好比佢停,我又即刻捉佢上來車,d口水又多又傑,流到一地都係,佢又問我d口水好唔好味,我話不如妳柯尿比我睇下丫

佢話你想睇呀,之後放好廁紙比埋電筒仔我就地柯,我右手拎住電筒,左手豆住佢d尿,好暖又好清澈,依刻真係成個男優咁

好鬼爽,之後大家食支煙回下氣,言談間我話今日都好靜下,我問亞c呢,佢話係度呀,我心諗好耐都未試過口爆,其實只試過一次

就叫佢叫埋亞c一齊,一於打個孖做爸爸,亞c來到,一個車一個吹........

之後隔離來左個c兄,本來都ok冇野既,但佢又好奇怪係咁轉女,唔洗3分鐘轉左3個,又搞我依邊d女女,仲幫佢地揼骨,天呀!!

劇本係3p,唔好爆肚得唔得,終於頂佢唔順轉椅,去左中間花草位,玩左一輪都係吹我唔爆,算數,留返亞c單打獨鬥完事

事後清潔吹水,得知芳芳今日回歸西台,下次試下佢/秋勤先

評分

查看全部評分

初級會員

原帖由 TOM.LEE22 於 2010-6-13 23:32 發表
another great review from brother yip...really amazed me how wild the girls can get  in the span club...soon...within the few days...I will post a report soon after..hopefully, I will not be disappoin ...

tom兄

小弟試得唔多,還是等其他長老級答啦

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-14 15:46 發表
西記大騎樓報告:

今日去完M記食早餐睇左好多事業線 ,忍唔住去西域,11:20入閘,西經帶位,依次又係冷氣機位前一個,問有冇相熟:
安妮未番,寶兒未番 、阿敏未番 、亞C  ...

JJ兄,果然係h大的最佳接班人,夠晒勤力

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-6-14 18:24 發表
各位兄弟 唔使擔心我 呢一兩個月公私都好忙起碼要忙到下個月  有去西記 (敏+秀鳳3P)只不過冇時間出報告  會久不久上嚟睇吓你班西友嘅

潮流興3p播,除便交換

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-14 23:18 發表

宗師大大:

張梳化咁細,點樣坐三個 ,請問你點分配淫手??

jj兄

老實說我就唔太鐘意3p,可能開陽左d,有間房又唔同玩法,

分配就緊係跟足av劇本啦,1車1吹,2啜我提,上品洞,下奏樂,品完洞捉住第2個車

不過有房我諗真係放好多,想玩2女69,上面入洞下面入口,或痴女式1個鑽手玩雙提,1個車住卜頭同玩生果

咁就真係無敵囉

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-15 05:20 發表

嘩~~大師傅果然使出真功夫,宗師大大對素女經有極深研究,小弟
呢個足本av現場秀,淨睇餐牌刀已經食指大動,蕉氣勃勃
我會加多三脷交纏、一吹簫一啜袋, ...

JJ兄

應該係178X2+200+200或100+20=776播

我果次就4XX+200+200+20=8XX

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-15 21:25 發表

宗師大大:
我條數係咁計
最後係相熟囡囡幫師兄屈蛇,咁就最平

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-6-26 09:31 發表

六月二十六日 (星期六) 陰,雷暴警告 ...

幾十年無寫日記,如無記錯,係應該咁開始嘅。
近日不知是世界盃效應還是外面天氣陰晴不定,或是西友們的性趣不濃,私務繁忙,西遊記原來的老友記好像越來越疏 ...

開心兄

唔洗唔開心播,小弟日日都有來做cdr的,亦都去過西記試左芳芳,同返單ccx3

內容都係咁上下,所以冇出膠膠姐