香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 kwankeung 於 2010-5-22 23:57 發表
西記人妻多,星期日去唔知道多唔多女開工呢

強哥,幾時會探吓班淫妻?

初級會員

原帖由 night 於 2010-5-24 17:34 發表
由於小第墨水有限,衹能出簡短報告

環境:伸手不見五指,環繞食雪條聲不絕
囡囡:甜甜
年齡:30+
樣貌:娟好
身材:昅手波,圓潤,有腩
技術:深喉,女上
總括:小鳥溫馨形,吹得下同幾nice,有ky

想請教各師兄:此場 ...

文長文短無緊要,最緊要有料出
峰哥,甜甜#1都有上名,應該唔係新女, 9394兄或可按 night哥資料稍稍豐富一下甜小姐資料。
H哥,阿珍是否屬肥且大之女,再加大波?東東亦算肥,但不高?Yeah 哥及其他師兄有乜心水

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-25 20:07 發表
邊件肥邊件有腩#1好多都有交代
佛誕西敏call我去咗 明曰有時間會去  
呢期攪緊件人妻 所以冇乜時間西游
又小咗上嚟 各兄弟頂著先

H 哥西而優則私,從西班牙攪到私房菜,可喜可賀
私房菜不比公家菜,技巧及投入要求相當。H 哥雖云為發泡膠大王 ,仍需慎行。
管你西餐又好,私房也好,H 大總要抽空上來,風花月旦一番,不致辜負9394哥及一眾版主努力和盛情
我呢排健康指數同性趣指數都一般 ,只能做到推波坐蓮,搓 my breast 而已。
無你老人家嘅現場直播,豐富而精采,七情上面的報告,少看了是帖友的大損失 ,咁你都搓你個 breast 啦!
說時遲,那時快,此帖亦已有了 6600+ 的點擊了!
我最近康復八九 ,但淫慾就與飲酒一樣,多做恨做,無做一段時間倒有多少提不起淫勁。  
再坐一會,待完全康復再鞭策自己,早日復操!

初級會員

原帖由 峰悅 於 2010-5-26 09:40 發表

happy哥早晨~~~
咁鬼早唔訓晏d休養下?

我習慣七點前起身,最近一而在要守行為,十一點已睡魔急 call , 六點鐘已鬼打咁精神,無計。
H 哥可能嗰陣先大昏迷!
早上要凖備今日工作部署,行行企企思思想想,已八點了。上吓網睇吓兄弟有乜新攪作,跟住出門口差唔多矣。
我d恙,休息有用但治唔到本,都係靠身體d紅三軍至有用,謝謝關心!

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-27 02:42 發表
多謝各兄弟支持 本來想小啲出聲 是由今日西敏早約小弟 約7點入西
摟摟抱抱時西敏話有個客第一次嚟就開佢名 講係睇咗網上敏敏與珍珍3P大戰所以嚟揾佢
唔該各位兄弟  下次睇到有好嘢 食完番嚟出報告吹吓水好啦
咪同啲女女講呢啲好嗎 唔係第時攪到出完西游記比女女小就唔好啦 .
..

各位兄弟,H 哥講得無錯,做兄弟嘅攞d 過癮事出嚟分享,全部係喺呢度圍內嘅事!
唔止一次,有d崩口仔去到西記懶有嘢,將d料同d女講出嚟,又試過有人俾份清單人又盛,結果又唔係有乜着數,反而累咗d兄弟。
下場會點樣? 個個兄弟封口,慢慢個帖就無疾而終,呢d損人而不利己嘅嘢,為乜要做?
或說,就算我唔講,d女都識上網啦!第一,我唔信個個會上網,第二,唔講大家可以扮儍,寧俾人人知,無需講明!你估d女好鍾意睇自己俾人玩嘅過程?而且,誰能保證一條女唔會攞嚟篤或分化另外d女女,攪到女女間都唔開心!
咁多話題,咁多高山流水,做乜係要扮代表? 睇完心裏有數咪得囉!如果因此而開名,咪話朋友介紹囉!
所以,我呼籲吓大家,修修口德,大家出嚟尋開心,自己尋歡,唔好影響到人哋(兄弟同囡囡),大家俾番多少風度出嚟,得唔得?
玩得風流,唔好下流!如果你真係咁口臭嘅,就無謂入嚟睇,我個人講到明唔歡迎你!

初級會員

原帖由 hctfhco 於 2010-5-27 02:42 發表
多謝各兄弟支持 本來想小啲出聲 是由今日西敏早約小弟 約7點入西
摟摟抱抱時西敏話有個客第一次嚟就開佢名 講係睇咗網上敏敏與珍珍3P大戰所以嚟揾佢
... 一落手完來已濕哂(隻乸叫去睡,明日再講 )

望穿抽水 ,係唔係應該怪阿嫂,定係怪你平時疏於交功課?

初級會員

原帖由 和尚頭 於 2010-5-30 22:13 發表
點解過口左黎之後靜左今多

其實過來後每日捧場客亦唔少。但無師兄落料落新帖自然點擊降。以前如是,現在亦是如此。
我自傷患後性趣減是事實,但一向都樂意撩事鬥非,做其 KY,往往亦有各帖友回應。

最近私務忙之外(煩得我半死),亦想顯示下封口對帖之影響。所以自行封口三天,誰料踫着糧尾兼各大西武士各有各忙,帖子確有點冰封感覺。

我希望各兄弟可以從這次得到一點啟示,一,這是你我的天地,只看不貼,不會熱鬧。有活力的帖有賴八方參與!請主動一點吧!
第二,給看後到西記誇誇其辭的朋友,你的行為,確會令到有興趣上帖的朋友卻步,過去幾天,仍有不少朋友點擊。但相信抱着期望來,看的只見舊帖,想必有點失望。我只能希望大家在西記,避免提出或談論西帖,把這小小的自由討論空間,提供的快樂資訊和聊天,延續下去。

各西帖捧場兄弟,加油!

初級會員

原帖由 和尚頭 於 2010-5-31 09:39 發表
我都係身體不適,所以看多過做 ,要休息多兩星期才出發,現在都係儸多D料,希望下次出發可以玩得開心D

和尚哥,有落帖回帖,已是一個支持和參與。其實,從來都有一批愛看但不去的老友記,長期捧場,都是好朋友!
我早上起來總有痰,要用力咳出來。
老婆看得 now台 恐怖醫學多,常要迫我去照肺,又話乜菌入邊度。私務煩,婆務又煩,無晒正能量!

初級會員

原帖由 john_1 於 2010-5-31 16:20 發表
前兩天下午五點左右去。哇,幾乎爆棚。比左個很窄既位我,話一有人埋單就何以轉。問有無熟小姐,我問有邊個在。佢穿我話:“點講呀,有城30多個喔,現在是茶舞,唔系晚舞呀”。算,開莎莎,無番。叫亞敏,OK.等左 ... 指插到佢典來典佢,猛話唔好,我當然唔理佢啦

佢係叫你唔好停,不過佢講乜你都係....意見接受,玩洁照舊o架喇

初級會員

原帖由 和尚頭 於 2010-5-31 15:18 發表
講多句,其實糧尾時候出戰,姐姐仔會否因生意靜而服務好D

服務一樣,但分分鐘益你一個 3P