香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

中級會員

e13

猪ハ戒巧遇GG精

時間:16:15-17:10 (上星期六)
地點:西遊谷 (好多中/熟形妖精集結既地方)

猪ハ戒一躇入西遊谷,  漆黑一遍伸手不見5指,  突然有位僂儸點燈帶路 , 跟著燈光小心亦亦咁步西遊谷心臟, 周圍已聽倒連串呻吟聲.
當坐定下來. 僂儸問: 有冇相熟妖精?? (憑過往其它師兄既經驗,GG精又高又靚又好旺,試下好唔好先??)
我答: GG精在嗎?? 僂儸即答"係度" 轉頭叫佢過黎.
等佢期間, 突然右邊有一度閃光, 驚見一位半裸妖精正幫一位師兄準備吹肉笛 , 再想望清楚半裸妖精樣時,
這度閃光又熄滅. 但隨之而"雪雪"聲四起.
這時GG精用尾指点著燈行過黎,第一句:多謝老細点名. 我就話個個都讚你靚女,咪点下你.
GG精就再点燈比我看樣,證明自己有幾靚, 但在微光下再加上老花,睇唔清,之後就攬下錫下, 跟住去攞架生做野.
此時那度閃光重現, 這次睇得清楚D, 中形妖精, 走肥, C cup波dumdum. 唔錯播!
可惜GG精又返黎重要換位, 只好一路聽隔離呻吟聲一路走.
去到一張梳化,竟然對住僂儸坐更位, GG精就用一装厠紙,紙箱封住前面, 防春光外露.
GG精終於坐定定, 先黎一招車輪攻勢, 我不咁示弱, 一邊用舌擋住車輪攻, 一邊用手去尋波波.
GG精波波唔係大, 但好揸手, 玩下粒櫻桃,好快硬的的. GG精セ你咁快扯lin旗... GG精答: 見倒你咁靚仔 (我挑! 你咁行架)
當我隻手游到GG精桃花園頂, セ咁滑既, 喂GG精咁早落 KY , GG精答:落小小者, 抹左佢囉! 我話: 我想用舌搞唔搞倒你起水者.
GG精答: 好啊!. 抹乾后, 先再車轎攻勢, 手指開始卒桃花園頂, 越卒越快, GG精忍唔住話"你手指可从插入去" 我答:慢慢黎, 不用急、我都未用舌功.
此時開始用舌頭撩佢桃花核, 佢既呻吟聲亦開始. 越撩越叫, 手指在桃花洞口徘徊, 好濕好滑洞口, 手指慢慢入. 慢慢撩洞壁, 一掂即叫....
舌攻桃花核, 指攻桃花洞, 洞內水花四濺, 滑滑濕濕.
此時停一停, 夾一夾, GG精好似好爽. 叫我除下外革, 快快露出小炮相見, 一見就話好炮好正, 唔長唔短 (我挑! 你真係好行呀, 我有自知知名)
GG精慢慢抹靚小炮, 先用舌尖在炮邊游走, 再昅筮小炮, 動作純屬, 但小炮喜歡舌尖在炮邊游, 就叫佢繼續游, 當佢又吸筮小炮, 輕輕按住GG精進行深層吞吐.
吞吐一輪, GG精說已到喉嚨la... (有冇呀, 咪出術) GG精又問我唔好爆住,佢要小炮餵佢妹妹.
小炮巳穿上雨衣, GG精竟叫我在上面 (猪ハ戒不 男女男 懶, GG精你上黎先), 一坐開始有些迫夾, 但好快滑入去. 佢象徵式坐左10幾下又想轉下面, 我唔制, 捉住佢屁鼓搖呀搖. (唉!GG精懶過猪ハ戒) 好轉位, 男上女下, 揸住波波, 插呀插, 時快時慢, 因梳化闌係, 一隻脚在梳化, 一隻脚在地上, 但条牛記ヌ除到脚眼位, 都幾吃力...小炮再用9淺1深去處置GG精, 再抬起佢双腿, 小炮緊貼GG精妹妹...用下半身磨佢桃花叢, 等你咁懶.....玩到我無脚力.... 好一於下下入到盡, 可惜還差幾分才到子宮頂 (GG精又口甜舌話 :頂到la.... 佢真係好世界囡), 一輪冲剌后, 小炮盡吐彈藥, GG精抱往我車多一陣.

事后清潔小炮. GG精幫我按摩一番. 此時隔離有位師兄叫阿敏, 遠見外形阿敏都唔錯, 呻吟聲小鳥伊人, 佢同那位師兄講喜歡男上女下, 俾師兄抽插時又叫 "好入啊, 我死喇!"

總結: GG精真係好世界囡.

評分

查看全部評分

中級會員

e13

原帖由 hctfhco 於 2010-5-18 03:21 發表

够生够勝兄果然利害 小弟甘拜下風蛛精次次都落定KY,啲兄弟都投訴過 我都瀨過兩次嘢
敏敏鍾意坐上邊,入哂後慢慢磨

but I heard 敏敏鍾意係下面 .... 唔通同H哥好feel D

中級會員

e13

原帖由 yip? 於 2010-5-17 20:29 發表

9394兄

讚呀,絕對支持玩得開 ,下下驚住驚住唔好玩嫁呢 敢做敢言方為真淫蟲

小弟都覺依個姿勢最C服,建議下次著埋護膝去玩

But 条褲落到脚眼位, 一脚在地, 一脚系梳化, 拉住左右脚..... 好唔方便..
唔通除哂條褲, 萬一查牌咪PK

中級會員

e13

原帖由 happyneway 於 2010-5-17 22:38 發表

多多 9394哥精采品鮑報告!芝姐其實自來水咁充份,無需要借助外力

咪就係囉, 佢功夫OK, 但我嫌佢世界女.

中級會員

e13

原帖由 yip? 於 2010-5-20 21:41 發表
身為一代宗師,好應該一諾千金

早上趕緊把徒子們放好,於正午步出沙埸,經有關人士得知,素素女妖經已到達西域

未時四刻殺入西域,戰地妖氣沖天合交之聲如雷貫耳.....

正所謂工欲善其事,必先放放屁,箭步而往西域 ...

謝謝報告.....我之前都想試素素.....再寫返篇 "白蛇傳 - 9394情挑素素" 哈! 哈! 哈!
Ching, 素素 短評?? 會否返食??

中級會員

e13

原帖由 峰悅 於 2010-6-2 03:14 發表
其實唔開燈都係一件好事
認真問我, 唔少ching話gigi都ok靚
可惜我用手電照左一野
難免有少少失落

第二次去冬冬, 今次醒左
唔開燈, 咪又幾好玩

其實入面係黑但 ...

"見唔到detail有時仲好" ====> 咁咪借D意入埋人家后洞!

中級會員

e13

原帖由 槍手 於 2010-6-3 14:51 發表
9394兄,我想問下,你俾d女女評語有d唔明可否告知,如果唔方便公開,你可以pm我

朴頭 , 毛女 , 后眼 , 后指 , 限指 , 大洋 , 洋語

謝謝9394兄

朴頭 - 是指女女在非客人原意下用手了事,腦漿四濺,故言朴頭。
毛女 - 囡囡多毛桃源
后眼 - 后廷菊花位置
后指 - 手指在后廷活動
限指 - 手指活動範位被限制
大洋 - 囡囡桃源好似汪洋大海
洋語 - 有位囡囡用英語呻吟 "oh My God"

中級會員

e13

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-3 16:40 發表
這是我第一次出 report, 若寫得不好, 請原諒。 這也是我中學畢業後寫最長的中文文章, 相信一定有很多白字, 請見諒。

話說最近 c-hing 們放了很多錢入我袋, 所以今午決定親身經歷一下。13:15 到達, 可能太早, 客不 ...

Thanks yr report! 努力師兄!

中級會員

e13

原帖由 Bomchatchat 於 2010-6-3 16:40 發表
這是我第一次出 report, 若寫得不好, 請原諒。 這也是我中學畢業後寫最長的中文文章, 相信一定有很多白字, 請見諒。

話說最近 c-hing 們放了很多錢入我袋, 所以今午決定親身經歷一下。13:15 到達, 可能太早, 客不 ...

Thanks yr report! 努力師兄!

中級會員

e13

原帖由 jjcc1914 於 2010-6-9 10:24 發表
前2日12:00去西記,把撚西經帶我去右邊左上角第二個位,(吊那星,牆邊有柱位,仲窄9過上次冷氣機前面個位) ,開名要冬冬(o係度) ,一陣佢嚟到,5呎幾,中波稍dum有腩,冬冬用隻腳將前面梳 ...

精彩!師兄勁!