香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 299209|回復: 1270
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

各位師兄好:

先報到一下先,雖然真係遲左啲,但真係好不容易先找到你們呀! 前一陣子係舊址突然水靜河飛,Happy兄啲帖又俾人Kill哂,仲以為西經討論區就此玩完,失落左一段時間,當堂去取西經既意慾都減少左。我找過其他論壇,雖然都有些少討論,但好似唔多對版,直到找到這裡,從頭看起,真係好有Feel呀!就好似同西施們happy一樣,似曾相識既感覺,我想我應該找對地方。

難得找回好去處,小弟當然要貢獻一下啦,不過都係前排既事,未必咁新鮮,兄弟莫怪。

上個月某日下午,小弟一時[性]起,一於去探一探西施們,坐低左,輪牌仔,其實都試過幾個囡囡,都有心水,但有時貪新鮮刺激,如果撞啱某某師兄報告過既囡囡,就好似遇到明星一樣,仲可以同偶像温泉一下,幾咁剌激呀!

今次就真係俾我遇到西廳既明星GiGi姐啦,身材真係數一數二,好Fit夠哂高,穿起條裙、高跟鞋,真係好得呀! 完全係我杯茶呀! GiGi 姐真係好鬼熱情,係咁搜我全身,我當然都不甘示弱啦,嘩! 真係潮水般凶湧,小弟不才,唔識分有冇KY,只係知道我隻手都濕哂,其間我哋又不斷講淫野,好以小說咁,真係玩得好放,真係好一個蕩囡呀!口技真係唔錯,下下去盡,過左陣,都真係有啲頂唔順,上套去馬,GiGi姐變得仲放,姣聲淫話都出盡,真係頂佢唔順,咩太太口服液都真係俾哂佢呀!

完事清潔之後,再抱住GiGI姐,温磬一下,感覺真係唔錯,再搜下囡囡全身,都仲係濕濕地,佢仲話黎多劑或者介紹個好姊妹俾我,真係無佢收呀!我投降啦, 都係留番俾其他師兄去滿足佢啦!

整個過程都真係好滿足,但小弟係短時間內都仲想試下其他囡囡,男人都係貪新鮮,尤其是輪牌仔呀,好刺激呀! GiGi 其實都真係名不虛傳,佢真係性技一流,服務態度極好,啱哂啲想大戰一場既師兄,我會全力推介。不過,唔知點解同GiGi好似少左啲交流,有啲急進,但佢既技巧又真係會令你好想好想馬上去正發佢,真係又愛又恨呀!

其實都仲有其他囡囡想同其他師兄 [討論、討論] 一下,但我驚寫得太長,下次再詳談啦! 呢個論壇都好似真係唔錯,啱哂我地呢班風韻囡囡愛好者,希望其他師兄有空都出下文,咁我哋可以長註於此。

評分

查看全部評分

初級會員

唔...以佢高妹既身形,都算大既,不過以熟囡囡既角度,只係一般大,始終個場仲有好多囡囡勁過GiGI姐,我見過既就好似東東、阿敏、寶宜等等!

話時話,我想問有冇師兄知道寶宜返黎末呀?我上次問西經,佢話下個月(7月)返,多謝師兄相告!

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-7 23:59 發表

Lovemate師兄:
你好呀 先同你 啦,講時講小弟同你有相同經歷,年頭第一次聽到西廳呢個名係喺4台,仲係幾年前舖屎,用谷歌search左好耐先搵到舊址(應該係遺跡) ,個舖屎回復驚人,但突然 ...

多謝 Happy 兄同 jjcc1914 兄既熱烈歡迎,希望真係可以成妳貴言,可以試到啲新囡囡,到時可以同師兄們分享一下!不過都有啲驚,服務唔夠啲相好咁好,始終我心水個幾個都真係冇乜野可以彈!

初級會員

唔好意思,可能係我講得誇張左,我都只係一個新人,資歷尚淺! 相好既意思,只係對於新囡囡啫,唔好見怪! 不過我覺得寶宜、芳芳、東東都真係冇乜得彈! 聽師兄講,再加上其他報告,我都想試下秀鳳、阿詩同素素等等..... 唉.......其實係西施我都好想試一試,真係各有特色! 真係貪心,師兄唔好見怪!

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-7-8 01:26 發表
噚日朝早再去搵痴女,原本坐10號位,佢埋位就拖左我去21號位,咁就開發左我另一種感受:
之前葉問師傅話過21號位係最好4個位(1,10,20,21)之一,諗住係同門口位一樣,咁轉位因為未適應光線,坐埋去仲係黑抆抆,痴女例 ...

嘩!嘩!嘩! 師兄真係點夠你玩呀!4P都玩埋,真係厲害!我想問有冇多哦小紅啲資料呀!新囡囡?

初級會員

好呀! 既然出師有名,正所謂兵貴神速,馬上起程,等大勝回歸之後,大家師兄們一起祝賀你!

講起報告,等小弟都貢獻一下先

上星期,坐低之後,點名叫左詠琳,因為咁多師兄都提過吓佢,之前又抽籤都抽唔到,咁就一於試下咩叫潮女啦!

詠琳坐低之後,用電筒照一照,樣子都算過得去,同屋邨師奶差不多,算高大型,肥肥地,都算合我口味。一開始,囡囡訓係我大脾,跟住馬上就搶攻我兩點,我當然唔會同佢客氣啦,反攻佢妹妹。點知一摸,成手KY,有點冇癮,當然乍下型啦,囡囡話:[你又知既?] 我:[手感有啲唔同嫁嗎!] 囡囡話:[唔係呀,搽左啲KY,方便一陣流得多啲呀!勁啲呀!]真係有啲失望,不過反正一樓一、指壓都遇過唔少呢啲所謂潮女,唔理咁多,於是跟足AV一樣手勢繼續攻擊妹妹!大概玩左幾分鐘之後,開始有啲唔對勁,妹妹開始好似好濕吓,AV睇得多,不自覺動作加快,詠琳都開始有啲肉緊抱住我,不消一會,妹妹真係殺我一個措手不及,激射左一道清泉出來,話....真係好勁呀!我都真係俾佢嚇窒左,因為小弟都真係生平第一次遇到,我仲以為係AV先有,仲要其實只不過係小便,估唔到真係會有真人,仲要係囡囡,真係發夢都估到,我嗰刻真係興奮到爆,呢個千載難逢既好機會,我當然唔會錯過啦,於是又再加快手上動作,真係冇幾耐,妹妹又再激射一次,嘩!真係不得了,真係太好玩啦,真係玩囡以來,最有成功感既一次,最緊要係詠琳,真係射極都仲有,源源不絶,我大半隻手都濕哂,地下又一灘水,真係好淫亂呀!如是者,玩左幾次之後,詠琳都禁住我,話夠啦,好啦,反正我隻手都有啲攰,不過真係好好玩!

之後,詠琳就報復,除低我條褲,攻擊我細路,慢慢吹,都幾舒服,同埋詠琳又一路係到試我既敏感位,點知又真係俾佢試到,佢就係咁攻擊我,幾次都要禁住佢,先至唔駛咁快玩完,過多陣,都真係唔多頂得順,叫詠琳訓低,上套狂插,但插左陣,唔知係小弟不材定係妹妹太過濕,好似冇乜太刺激既感覺,都係放棄,都係叫詠琳用絶招吹爆佢算數。

今次真係玩得好刺激,好回味呀!可能我未玩過真正既潮女,個種手感真係冇得頂呀!我之前真係對西班牙既潮女失覺哂,小弟今次之後真係甘拜下風!小弟諗住下次都要以潮女作為目標玩玩先,因為係官感上都真係好好玩呀!我印象中有師兄提過唐唐、安妮、小曼、燕玲!唔知仲有冇其他冇好介紹呀? 同埋我個日隔幾枱見到有位叫華女,身形都唔錯,有冇師兄可以提供一下資料呀,有勞各位!

評分

查看全部評分

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-7-19 17:44 發表

mate 哥好料,我上次三潮第三潮都漿漿哋,佢討哂饒話好攰 ,睇嚟潮后功夫又進一層樓了!
有時真係唔明泳泳何來咁多水
精采潮夕報告,百看不厭 : ...

係呀!我都真係打個突,泳琳真係好勁,今次真係一大見識,好似自己拍緊AV咁

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-7-19 17:52 發表

J哥,難得相逢還未晚,各有苦處自家知
東家我未俾過家用但抽過水,但相信唔似泳姐噉潮似泉湧? (要攞隻杯嚟裝,飲埋落肚 )

我都見過東東,不過唔多似係我杯茶,我諗我都未必會試,不過見J哥介紹,如果有緣的話,都會去試試,希望又可以如潮水般凶湧。
Happy 兄你又有咩心水呀? 真係講講吓,都有啲心郁,想去暢泳一番!

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-7-20 00:20 發表

出嚟個位都唔同啦 ,一湧而出,無尿咁暖同咁多。
以前在紅磡有條妹直情睇住噴,但每次唔係太多!後來佢想埋身,我閃,之後無下陰

我嗰次見詠琳每次都係射一野,我停手,妹妹又跟住停,同埋妹妹每次都唔算射好多(相對於尿黎講),如是者幾次,照計忍尿再分開幾次射,難度都好高者,仲有收音機,我估應該係真潮既! 味道方面,我就唔敢試,都係Happy師兄同JJ師兄勁好多!

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-7-20 00:14 發表

我去過一次,但當時番啅 soso,之後無去過夜場。
mate哥,或者潮流由你創?

如果有能力試哂班西施,潮流我又唔怕創呀!哈哈! 不過我諗,肥肥地、屁股結實又姣姣地嗰啲囡囡,我估係潮女既機會會大啲,唔知有冇師兄對於點選潮女,可以分享吓啲心得呀?

嘩!如果可以找到兩個潮女起雙飛,真係可以拍一部西記AV,一定好刺激呀!
回復 支持 1 反對 0