香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

原帖由 9394 於 2010-5-14 14:50 發表

好似幾好咁播! 但成支野咪可樂未,黑麻麻小心有虫它蟲鼠蟻走過  kakkaka.

歡迎各位西遊記英雄, 除左係呢条thread, 去參歡其它thread / 廣告 la.... ...

咁又唔怕喎,又唔係俾自己含 有乜都俾佢損哂啦!
最怕係包皮長,嗰度又無得沖涼,番企翻來覆去都洗半個鐘
9394兄講得無錯,各位師兄,多 d 行街,揭吓廣告,我都行咗一排,地方大,差 d 迷路 ,好在習慣咗喺西班牙黑媽媽都揾到路,先無咁驚

高級會員

Medal No.10kkk

原帖由 happyneway 於 2010-5-14 16:44 發表

咁又唔怕喎,又唔係俾自己含 有乜都俾佢損哂啦!
最怕係包皮長,嗰度又無得沖涼,番企翻來覆去都洗半個鐘
9394兄講得無錯,各位師兄,多 d 行街,揭吓廣告,我都行咗一排,地方大,差 ...

其實冬冬用熱茶吹簫,某程度上我覺得佢可以幫我地洗鳩鳩,佢又唔駛直接一野含落條有味鳩度.................

我的舊報告:
我19/3,4點幾入場,開名要冬冬,因為睇post有人食過而且成熟d技術好,坐低睇清楚佢有30尾40頭,淫肥C9樣,大波大腩,不煙,都係我杯茶,淫亂錫lin車輪玩左一陣吹下水,佢話哈爾濱人離婚有一子,淫亂一番後,佢話有個姊妹今日未有檯坐過叫我雙飛,我問除左貼士外,要不要起鐘的,冬冬話公司要收鐘錢的,但坐一陣幾個字唔係好多錢姐,咁我敷衍住佢先,話等我差不多搞野先叫你姐妹過黎啦,咁我又繼續溫馨,之後過了一段時間我問佢個姊妹係咪同佢一樣咁成熟,佢話個姊妹得30歲廣東人最近新做,但我話我比較鐘意好似你咁成熟,最衰我又講番呢個話題咁冬冬話不如試下啦好過癮架,我抵不住誘惑同埋想幫下人,咁叫左佢姐妹黎,名字叫仙迪,30歲,高度中等不肥,樣一般又無淫味,身材平凡細波,把聲粗豪,咁佢兩個每人錫我一邊,我又輪住同佢兩個車,仙迪真係新做,好多野都要冬冬提場提點,動作型態唔夠淫,之後冬冬又幫我熱茶吹,玩左一輪後我後進式搞冬冬,而仙迪又錫我lin又車輪,直至我KO冬冬,幫我搞完衛生後冬冬怕我埋單貴叫仙迪去cut左仙迪個鐘先,冬冬自己去搞衛生,仙迪cut鐘返黎我比貼士佢,吹多兩句水車多幾下,佢問我服務得唔得佢,我話都可以,不過我話你把聲粗豪左d,要壓低把聲溫柔d先得,之後佢話冬冬就返黎啦,於是同佢講bye bye,冬冬返黎後幫我按摩一陣吹多陣水,之後埋單走人。

埋單:坐了兩小時共457元(即係坐仙迪近一粒鐘多了百幾蚊)所以雙飛係要加鐘錢
女女 : 200+100元
大班 : 20元

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 18:57 發表

其實冬冬用熱茶吹簫,某程度上我覺得佢可以幫我地洗鳩鳩,佢又唔駛直接一野含落條有味鳩度.................

實不相門.....
佢果杯係水......

因為....佢叫我飲佢果杯....冇咁熱喎.....
後尾到佢含左啖水吹果時....我先諗返起....諗諗下都覺得幾奶野

高級會員

原帖由 峰悅 於 2010-5-14 20:46 發表

實不相門.....
佢果杯係水......

因為....佢叫我飲佢果杯....冇咁熱喎.....
後尾到佢含左啖水吹果時....我先諗返起....諗諗下都覺得幾奶野

無所謂啦.........佢個杯有洗過0既,同d女車輪都唔怕,怕乜?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 happyneway 於 2010-5-14 08:58 發表
有冇人知素素回歸冇
我重有咳,應該埋尾嗰隻,咳好煩,其實要靠自然療程
唔想下面餵緊上面噴:  過一兩日應該可以 到時整番張南早 (西報)!

見開心兄問到,只好身體力行去實地考察一下啦.

今日5點致電西記,數數經已回歸,17:30到步,一心諗住為開心兄既實地考察,於是開名數數

可惜工作中,而且仲有1位c兄等緊佢,姐係=今天冇緣相見了,

再找亞c情況同上,只好再食返gigi,過程一如以往

得到消息,待入名單上可以把芳芳刪除了,公起佢之餘,亦冇緣一見

(h大 請提供多一點名單比小弟啦射射 )

高級會員

原帖由 yip? 於 2010-5-14 22:57 發表

得到消息,待入名單上可以把芳芳刪除了,公起佢之餘,亦冇緣一見

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................另外你個report太過行貨

我的舊報告:
我今日5/5約1705時入場,應該個場幾旺,所以大班安排我坐在女女休息坐的對面通道走廊大橫排,開名順序要秀鳳、芳芳、Gi Gi、程程、莎莎,大班答我唔係放假就係上鐘,令我非常失望,因為坐在走廊比較光,跟住見到有件高妹經過,我問係邊個,大班話叫阿敏,我記得有C hing做過話幾好所以試下,阿敏坐低後佢好似有d怕羞,約35至40歲,眼細樣子ok,大波有腩,我同佢車輪及吹水,佢話有169cm高,跟住我除衫比佢錫lin頭,但突然間大叫查牌,我之後穿回上衣,大廳d燈開哂,終於睇哂個場環境,講真真係好殘舊,警察查男人的證件,又叫女女拿齊證件出黎排隊查證,當時最搞笑有個C hing話因為手提收唔清放左0係外面,而家想去接電話比sir話左佢幾句,基本上查牌過程很順利很快約10分鐘,查完牌後警察走後我大聲問,查牌時的鐘錢係咪唔計,大班話答係,同時間大班叫d女出黎繼續坐檯,之很我繼續同阿敏佢溫馨,佢個lin頭真係好敏感,當中玩樂過程無乜特別,最後中出搞完坐下約1900時離開。我埋單比夠兩個鐘佢$341,阿敏家用$220,大班貼士$20.......

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 23:12 發表

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................

GIGI話佢榮休了

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 23:12 發表

為什麼刪除,你試過未?我上星期三去順序開名秀鳳、芳芳、程程、Gi Gi、素素、阿C、莎莎,一係無返一係上左鐘..................另外你個report太過行貨

小弟讀得書小,文法唔好,打得長大家睇唔明,開心兄都曾經睇唔明我講野,而且我又懶呢

0願去/足按2個鐘都唔願意打2分鐘字

初級會員

原帖由 Yeah仔 於 2010-5-14 18:57 發表

本來見咁激,重想帶 d 靚普洱去添,點知俾峰哥一盤冷水淋頭
峰哥,唔驚噃,飲過就有抗體,以後大杯大杯無相干
宗師,睇嚟 soso舊雨多,有排忙,唔怕你打得,實行同你鬥快
9394哥,放個(  ) 係榮休靚女名前後好,定删去好,删去最怕第日小小芳真係癢起嚟,唔駛再嚟?