香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

中級會員

e13

From Yeah仔

今日終於忍唔能住,要在虎年來臨前去埋齋,想去試下傳說中個場最熟0既美莉,所以早d大約1315時入場,入到去坐大廳邊位開名要美莉,美莉0黎到後,見佢身型不高不肥,坐低後一摸原來佢無帶bra,咁就吹下水抽下水茄輪下,發覺佢皮膚幾滑有小腩,之後用電筒仔火機睇下佢個樣,發覺一d都唔似譚惠珠但面上有縐紋及矇珠眼,個樣有40尾50頭,而身型細珠姐一個碼有多,我問佢飲唔飲酒佢話好,之後佢出去買左兩罐入黎,因為我只想飲少少,吹水後得知佢係陀地,老公已過身無仔女,而佢每日大約五點收工,我問佢實際幾歲同埋係唔係呢個場最大年紀,係答話未夠50歲,個場重有幾個60歲女女,不過佢唔肯講人地個名比我聽,佢話費事比人聽到以為講緊事非,咁成個過程又係例牌抽下水茄輪下錫下lin吹蕭,最後正法左佢,大約1500時前埋單離開。

埋單 : $318 (比$350找$32,$2無要,有剩$30比帶位大班貼士)共$350
女女 : $200
買酒 : $20

**美莉話有女女熟過佢,所以我臨走前在大堂細聲問大班,美莉幾歲及是否全場最熟,大班答我話美莉約50歲,個場重有兩個女女約60歲,叫珍妮和小麗, (我有無聽錯呀,我記得有C Hing坐過小麗喎,我之所以記得小麗個名,係因為我今日出發前有研究過本post找心目中的後備女女名單),我怕聽錯於是我再問多次,大班的答案仍舊是珍妮和小麗。
**美莉對於我黎講不會番啅,我始終都覺得半咸淡廣東話0既北妹把聲給我感覺係淫過陀地......

評分

查看全部評分

中級會員

e13

From  脂粉客

假期後工作繁忙,準時5時收工,5時15分到達西記門口,急不及待,把車放在門外,抄牌就抄啦!馬上入閘,叫GiGi上鐘,但她幫其他C hing玩緊,大班帶咗冬冬嚟,年紀40尾50頭,大波有腩,西毛修剪得像快活谷的草皮,他提出要求,他有一姊妹尚未開枱,可否双飛,新春期間,不好拒人千里,照單全收,他說是南京妹,叫做豆豆,大乳牛一隻,乳头不太大,二個人一起吹蕭,感覺真像四仔男主角,鉤下豆豆個鮑魚先,嘩!是一個大水塘,流到一脾都係,真是有中錯狀元,無改錯別名,還收埋一粒大豆豆,美中不足是,音樂做藝一般,最後附吻濃精全數射出俾冬冬,之後冬冬用熱茶嚟一個三温暖洗啫,馬上想起前幾天,天寒地凍咁樣洗啫都幾爽喎,臨走時見到GiGi,年紀約30頭,長髮,身材均稱,眼晴大大,惹人喜愛,下次一定要試.
在此祝西記,生意興隆牀板響.
                財源廣進褲頭鬆.等各C hing多一個好去處.

評分

查看全部評分

中級會員

e13

from lo3lo4

啱啱去完,出個report比D兄弟先,10:30am入閘,原來咁早真係冇乜女,原本諗住試-----(美莉),大班話未返,咁要上次嗰件.........(明明),都未返!我隔離原來有位師兄又係等緊,大班話介紹.......(美鳳)比我,但轉頭又話(明明)返左,好啦照坐佢,今次對波揸落去冇上次咁死實,似真波,好能七奇怪,點解呢???我都唔明!
我坐1號卡位,我諗應該全場最好,够晒黑,後面冷氣位,有D嘈,但講野冇咁易比人聽到,條九吹硬左,女上男下,un左5分鐘,佢話好攰,加上泥牛入海,好一個大濶西,小弟自問屬巨棒,但再出出入入都係冇乜快感,而且細佬又有回軟跡象,我叫佢用手算啦,點知條女見勢色唔對,建議拆走中間塊板,實行同隔離玩 4p,難得嗰位亞叔又話唔介意,而且佢條女對波都幾大下,原來佢(美鳳),睇住佢個頭好似摩打咁,索索索索........好快亞叔就係佢口中爆左,我就惨啦,條野軟晒,吹又唔得,手打又唔得,我話想走,條女唔好,重叫(美鳳)幫手吹,唉......結果都係唔得,埋單走人!鐘錢二百一十幾(因過佐小小時間)
(明明)小費二百
(美鳳)小費一百(大波,左肩有紋身)(身材算高)(樣唔得)
(亞叔)二十

評分

查看全部評分

中級會員

e13

from  hctfhco

今日點幾走入西記開年 開名gigi經理話坐緊枱 帶咗件糖水嚟坐 完來喺水塘
35+ 肥 有腩 極大波而蓮細 皮膚白滑 不煙嘅惠東c9,一指摔核一指插眼兩指插洞 可憐尾指無所用
吹奏感覺良好,有恬袋食丸丸 坐上嚟時十分狂嘢 喺西記咁多次最快被ko嘅一次
完事後吹水叫我下次嚟佢坐緊枱可以坐佢姊妹gigi同唔記得乜蘭

評分

查看全部評分

中級會員

e13

from  hctfhco

今日11點幾去食早餐,開名秀鳳伯伯話坐緊檯我話除咗冬冬是但帶個嚟 (坐咗兩次)格離檯條女叫到拆天
喺重慶嚟咗一年,西記幾個月,樣子ok,詩詩文文,年約35-40既亞敏嚟坐 唔肥小小腩,大波、好水、皮膚都幾滑、乳頭不大,初幾吓就硬哂
摔核重震吓震吓,幾好反應 重施故技,手指插眼 佢用手鏱著用煲冬瓜說「不要」 唔理佢用埋另一隻手摔核插洞又用埋口食奶
見佢打哂冷震興奮到 而佢管樂修養極高(不過都吹我唔脹.唔係.係吹我唔爆)坐上嚟係咁磨,技術了得D水流到我大肶都濕哂
抱佢企喺到屌咗一陣 放佢落梳化,一隻腳喺膊頭,我就一隻手揸波一隻摔核,係咁插、係咁插 佢叫到門口都聽到
去咁多次西記最正都算係今鋪 完事後吹吹水埋單走人 行出舞池比人攔著 完來係冬冬,問點解唔坐我
喺格離肥肥既豆豆又走埋嚟(好似尋仇)嚇到亞敏走開兩步 抱著兩件肥嘢笑笑口話坐咗妳幾次坐吓其他靚女嗎
冬冬叫我下次坐豆豆噃 (好老實講豆豆嗎 )我話好就即撇 呢件亞敏一定番綽

評分

查看全部評分

1萬

元老

thanks c-hing hardworking ~~~~~~~~~~

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

9394 兄 ..咁大工程

初級會員

加油~~~~~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl