香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

中級會員

小弟好久没上來,點解咁靜嫁?

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

小弟好久没上來,點解咁靜嫁?
AK22 發表於 2012-2-9 15:53

冇乜C-HING去西班牙, 咪靜LOR

初級會員

點解咁靜嫁...................

初級會員

回復 1233# kk99321

呢排有乜新推介

初級會員

真糸好淫呀,今日試左泳旋,回味中

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

真糸好淫呀,今日試左泳旋,回味中
buddy 發表於 2012-4-11 13:40

有幾淫牙 講嚟聽吓

初級會員

今日蕉早無乜野做,一枝公走左去西記,已經好耐無黎,剛剛禽晚上完䋄,睇左吾少詠旋既包膠,今日拱糸要試下佢,潮一潮。

十一點上到去,仍然糸果幾個西經,帶住小電筒引路,冷氣位已經有人,帶左我去隔離既獨立位,自成一角。西經問我有無相熟女女,第一時間點名詠旋。竟然得閒。無耐見到熟女出現。一坐底已經叫我老公。我個心打左個突,吾理佢,抽下水,楂下波,咦,重戴繄圍,幫佢除,都幾大波,雖然有小小dump,試下一口蓮,跟住拿左三寶之一既天一神水幫我消毒雙手,跟住自動波除埋條底環,於是我一手渣波,一手摸蜆,嘩隻蜆好肥大,又多毛,無KY,正,我䦕始搵佢粒珍珠,比我搵到,起勢咁足,佢依依呵呵,跟住重車埋黎,條利封左我把口,搞到我好忙,一邊打車輪一邊渣波,一邊摸蜆,無幾耐我摸到溫泉,開始聽到支支聲,未幾河提反濫,搞到我成手都糸。我都糸睇AV先見過。真人表演都糸第一次。好好玩。

我緊糸吾比佢停,前前后后出左四五次,成將梳化都糸水,跟住泳泳忍吾住要吹除我條褲吹蕭,我忍吾住又玩佢,又出多兩次,成地都糸水,何其壯觀,女女忍吾住,幫我帶套坐上黎打樁,我反攻頂番上去,搞到佢好high,訓糸梳化要我吊佢,經過上次比條褲束住,發吾到力之苦,今日我著左條短褲,方便除一邊褲腳,於是提棍吊佢,但糸佢隻gap太多水,真糸好似入左個大海,浮下浮下,發吾到力,於是我加快加大動作,希望保救浮於大海之苦,可能太過心急,三十幾下就派左彩。未幾,兩個人著返衫坐底休息。跟住泳泳清理現塲,搞到成張梳化,成地都糸廁紙,原來佢d水流到落地,我糸度笑,叫佢去清潔,順便飲下水補充水份既流失,跟住埋單,走人

1萬

2萬

9萬

版主

今日蕉早無乜野做,一枝公走左去西記,已經好耐無黎,剛剛禽晚上完䋄,睇左吾少詠旋既包膠,今日拱糸要試下 ...
buddy 發表於 2012-4-11 21:26

条囡真係拱好水 姖瀨尿"蔗"卦

初級會員

条囡真係拱好水 姖瀨尿"蔗"卦
肥佬 發表於 2012-4-12 09:49

吾糸尿來,無鴨味播,同理比較傑d

1萬

2萬

9萬

版主

吾糸尿來,無鴨味播,同理比較傑d
buddy 發表於 2012-4-12 19:59

拱姣 其後你餵完姖, 有冇問姖飽未牙 BUDDY兄