香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

都話咗素素星期一.二番啦
HAPPY兄冇事就速去送貨啦
嗰啲乜嘢大廠口服液缺貨咁耐

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-5-15 01:01 發表

Yeah兄,請睇番第19同第25個 post。

呢度就算是新報告都唔能夠永久置頂,睇當時的出新標題率,多數可以留在頭版約1個星期。Look look http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

我 ...

波波哥在 9394 居功至偉 的穿針引線下已經給我們一個安樂窩。若波波哥能儘量拖長置頭版,曝光面已有相當,就算下滑呢班西班牙愛好者都識訂。
呢件事意見大可反影,怎樣決定留待 9394 兄決定罷。波波哥及各版主,再一次謝謝你僩的義助。
Yeah仔,你 111 個帖,推動各老友到訪互砌,好嘢 !我相信攪三攪四都做咗唔少嘢。

H哥,你d料,點敢唔信 ?保濟丸都復產了,大快樂厰復業還會遠嗎?邊個有機會試呢一劑,肯定係杰嘢。

中級會員

e13

各位西記英雄:-

將西遊地放在這裏主要原因: 各位辛苦經營報告被那邊Ban左, 6台又諸多限制, 4台又多麻煩人,.
這邊主持人好好,幾位版主亦是以前168台老友記, 所从我徵詢主持人許可,先敢放這"西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論". 所以最後放在"賽後報告","吹水區",有待他們決定. 請見諒!

另外這邊亦有好野(熟女), , 參歡其它thread / 廣告 la., 試完好/壞, 出Report 分享下
此終經營148網頁,需要很多廣告商支持運作, 從而維持這个forum給我們吹水. 如有招呼不到, 希望各位會體諒!

我等緊你地 西班牙之旅 或 西遊地之淫娃深喉金剛棒 148lol2

++++++++++++++++++++

主持人,幾位版主:-

我當初將"西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論"放在"賽後報告", 是因為各位西記英雄會在同一條thread keep住有精彩報告.=====>真係睇到又硬又濕 試左新囡只係update同一條thread, 方便熟女愛好者查詢!
假如最后決定放在吹水區, 可否加一个(no reply) topic 置頂 "西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論 - 搬往吹水區" , 加埋条 shortcut link ,   

初級會員

原帖由 yip? 於 2010-5-14 23:15 發表

GIGI話佢榮休了

佢之前都同我講過下
話做多一排搵夠就收山

估唔到竟然咁快.....
好在已經試左

初級會員

原帖由 9394 於 2010-5-15 10:43 發表
各位西記英雄:-

將西遊地放在這裏主要原因: 各位辛苦經營報告被那邊Ban左, 6台又諸多限制, 4台又多麻煩人,.
這邊主持人好好,幾位版主亦是以前168台老友記, 所从我徵詢主持人許可,先敢放這"西班牙舞廳 之 熟 ...

我都覺得呢個方法唔錯....
最怕就係果d post一入左吹水區
就多左一大堆咩
thanks for share,push, support ......

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-5-15 18:57 發表
我都明白,部份西友未必即刻找到這裡,如果搬去吹水區,佢地會找不到。我提議一個節折衷方法。

1.這標題暫時放在報告區,依時間排列。
2.如果這標題跌到第二版時,把這標題搬到吹水區置頂(那邊新標題不多,可以置 ...

哈哈~~~如果咁樣的話都ok既~~~