香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3886|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

喜歡大肉棒的好色鄰居

1萬

元老

我屋企最近搬黎嘅鄰居,每晚都傳黎強烈嘅呻吟聲,大聲到閂埋門都聽到,心諗洗唔洗晚晚搞野呀?有一晚,我出完街返歸果陣係大廈大堂撞到佢,佢著到鬼死咁正,deep V 低胸短裙,條裙幾乎短到見到條底褲,我即刻吞一吞口水,條野即刻扯晒火。一行入電梯,佢似乎見到我支大炮扯到行。
返到屋企第一時間去沖個涼冷靜下,岩岩碌野真係硬到不得了。
沖完涼又心思思想睇下四仔,點知梳化都未坐暖就有人撳鐘,即刻停左隻四仔先去開門。
「先生,唔好意思,我屋企盞燈膽壞左,唔知你得唔得閒幫我換呢?」
「哦,冇問題,我而家過黎。」
「麻煩你用支電筒幫我照住。」
「好!冇問題!」 「搞掂晒!換好!」
「真係唔該晒,麻煩晒你!」
「仲有冇野需要我幫手?」
「冇喇,不過可唔可以唔好走住,我想搵個人傾下計,不如一邊飲啤酒一邊傾!」
「都好,反正我得閒!」
「係呢,點解唔搵你男朋友幫手搵燈膽?」
「我都未有男朋友。點解咁問?」
「冇,我見你樣靚又身材正,肯定好多人追。」
「哈哈!係咩?傾左咁耐,都仲未知你叫咩名喎!」
「我叫Nathan!」
「我叫Caroline!」
所謂「飽暖思淫欲」,眼前呢個惹火尤物,越飲得多,講嘅越黎越開放。
「你… 你扯晒旗喎!」
「你樣靚又身材正… 正常男人都會扯啦…」
「口甜舌滑… 想同我扑嘢?」
Caroline 單刀直入,我打左個突,比唔到任何反應
「唔想就由佢啦…」
「唔係呀… 我好想… 好想同你扑嘢…」
「想同我扑嘢,你碌野夠唔夠大先?」
「咁你要幾大?」
「起碼六吋!」
「夠六吋,仲有突添呀!我儲左幾個月嘅『子彈』,等陣我包你欲仙欲死!」
「係咪咁把炮先?」
「等陣你就知!」
「我去拎D震蛋呀,按摩棒呀出黎!」
「唔洗!我隻手,我條脷,我碌野,呢三樣武器足夠令你欲仙欲死!」
我同Caroline 已經情不自禁咁係咁錫係咁錫。
「黎丫,訓低先。」 Caroline 係我耳邊細細聲講。
Caroline 幫我除晒身上所有衫同褲,胯下嘅龐然大物係呢一刻變成Caroline 嘅玩具一樣。
「Nathan,你碌野真係好大!」
「唔好叫我Nathan,叫我做老公!快D幫我吹!」
「嘩,老婆你嘅口技真係一流!好耐冇試過呢種感覺!」
佢嘅口技真係正到痺,又多花款,一時成碌野含住好似食雪條咁,一時又奶下春袋,冇得頂呀!」
「啊…老婆你D口技真係…冇撚得頂…啊…啊…啊……」
「你搞到我咁爽,而家到我啦喎,你準備欲仙欲死啦。」
Caroline 好乖咁自己除晒衫。首先用我三件武器威力最低既脷先。
我先玩佢對大波,對波大得黎挺拔無比,粒lin 唔算好pink,少少啡,一樣咁正。
佢對波太到,用手都包唔晒,唔洗幾耐,佢兩粒lin好快硬晒。
玩完上緊係到下面啦。我擘大佢隻靚西,隻脷用最快速去刺激佢陰核。
「哎… 老公呀… 好撚舒服… 好撚舒服… 繼續啊… 繼續啊… 千祈咪撚停… 」
我緊係唔會停啦… 谷左幾個月,今次仲唔一次過比晒你?
我吮一吮手指,諗都唔諗就將中指同無名指插左入去…
「啊……… 好撚勁啊老公…… 」
開頭我慢慢抽插,突然間開turbo... 搞到佢嗌晒救命!
「啊… 啊… 老公… 老公… 救命呀… 好… 好… 好快… 你…好…撚…勁… 好…撚…勁…啊… 老…公… 老婆唔撚得啦… 我… 我比你… 搞死啦… 我… 我要… 我要噴啦…」
兩分鐘… 只係兩分鐘就足以搞到佢潮吹,噴到成張床都濕晒。
「點呀?正唔正?仲想唔想要?」
「好撚正… 老公,我仲想要… 啊… 啊… 啊… 老… 公… 你…好…撚…勁… 我… 我就快… 比… 比你搞死啦… 啊… 啊… 老婆… 又… 又要噴啦… 喔………」
我趁佢一唔留神又突然高速抽插… 短短幾分鐘已經搞到佢潮吹左兩次。佢已經喘晒氣…
「點樣啊?係咪好撚爽呢?」
「係… 好撚爽…」 佢一邊喘氣一邊答我。
「最勁果樣而家先出場…」
Caroline 趴係床上面,我對準隻靚西,一插就插晒入去。
「啊… 老公… 大力D啊…」
Caroline 隻靚西真係好好屌…
「啊… 老公扑快D啦…」
我扶實佢條小蠻腿,一直全力衝刺…
「啊… 啊… 好大條撚… 未試過比咁大碌撚屌… 好爽好舒服… 啊… 老公… 唔好停啊… 求你千祈唔好停啊…」
我一邊扑,一邊揸佢對大波…
「老婆… 你側側地訓低先…我係側邊扑你…」
Caroline 抬高右腳,我就由側邊扑…
「啊… 老公… 你… 你… 真係… 好… 好… 好撚勁… 我… 頂唔順… 啦… 啊… 喔… 啊… 喔…」
已經慢慢接近尾聲… 用一個傳教士式作結尾…
「老婆… 老公勁唔勁?」
「勁… 好撚勁啊老公… 再大力D啊… 老婆生出黎就係比你扑架…」
「老婆你真係好撚淫,死淫娃,我要屌死你!」
「老公… 屌撚死我啦… 屌撚死我啦… 啊… 啊… 喔… 嗯… 唔…」
「老婆… 我… 就黎到頂啦… 啊… 好辛苦…」
「老公… 忍多陣啦… 啊… 求你…」
「老婆… 我… 我… 好辛苦… 比我射出黎…」
「咁你射啦老公… 唔好射係入面… 會有BB…」
「你都叫得我老公… 點解唔可以射係入面…」
「老公… 我… 我驚…」
「唔洗驚… 我會負責架嘛…放心啦…」
越接近到頂,我插得越快…
「老公… 你… 你好撚快… 好撚勁… 啊… 啊… 得未啊老公?」
「老婆… 老婆… 我就到頂啦… 啊… 啊… 就到架啦… 等多陣啦… 啊… 啊… 唔得啦… 忍唔到… 頂唔順啦… 啊…………」
隨住一聲大叫,儲左幾個月既子孫,一次過係Caroline 既子宮入面爆發晒出黎… 大陽具係入面跳動足足一分鐘,將所有精液全部比晒Caroline…
「老公… 比我含… 龜頭仲有D精… 唔好晒…」
岩岩射完,龜頭敏感到頂點… 比Caroline 含果下又爽又痛…
「老婆,係咪欲仙欲死先?」
「係… 老公你好撚勁…」
「嫁比我好唔好… 等你以後可以有無限次嘅欲仙欲死…」
「嗯…」
講到呢度,我兩個都攰到訓著左…

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

高級會員

Thanks and share
回復 支持 反對