香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 朋友

各位真用家版友請進

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

harchai 發表於 2018-6-17 12:52
朋友兄, 你投訴囡囡既野,禾係尊重既。不過你話啊伯唔應該玩女就唔係幾啱播。

回復 支持 反對

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

版主處事應以大眾會員的利益為先, 不是個別會員私了就算
這個投訴應移到報告區令更多會員可看到資訊
回復 支持 1 反對 0

高級會員

Medal No.133-vo1

朋友 發表於 2018-6-17 14:46
布歐兄,D廢老自己腦退化唔明人地講乜就衝出黎吠,真係好丟假。
另外我冇話啊伯唔應該玩女,你都知佢一大 ...

朋友兄,皆因小弟花朶係"呀伯" 肥佬兄都叫左禾成十年啦,所以你話呀伯乜呀伯物,禾自然對號入座架啦
而且確實有巧多年紀大既師兄去搵囡囡既,仲可以食得幾多年丫,所謂做鬼也風流,由得D呀伯啦

人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

高級會員

harchai 發表於 2018-6-18 12:51
朋友兄,皆因小弟花朶係"呀伯" 肥佬兄都叫左禾成十年啦,所以你話呀伯乜呀伯物,禾自然對號入座架啦{:4_23 ...

贊同黑柴兄,况且宜家香港人偏向長寿,而性愛都算係一种運動,其实會愈做愈fit,好似我都將近5張,keep住做平均一星期一至兩次,根本同後生時冇分别!
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

亚叻哥 發表於 2018-6-18 19:22
贊同黑柴兄,况且宜家香港人偏向長寿,而性愛都算係一种運動,其实會愈做愈fit,好似我都將近5張,keep住 ...

係架啦,亞叻哥,順其自然,操住佢唔好俾佢停
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

中級會員

勇往向前衝
回復 支持 反對

初級會員

年紀大就唔好玩咁多?

似乎有違本網成立嘅宗旨喎?

我真的不知自己是笑還是哭。。。。
回復 支持 反對

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

Peacemaker 發表於 2018-6-19 12:22
年紀大就唔好玩咁多?

似乎有違本網成立嘅宗旨喎?

講到有違本網成立嘅宗旨, W版主係表表者
去年佢屏蔽兩個太子曲奇報告, 話要得囡囡同意才可以出報告
仲話係佢同太子和囡囡協商嘅結果
笑死街坊
回復 支持 反對

初級會員

jerso 發表於 2018-6-19 16:01
講到有違本網成立嘅宗旨, W版主係表表者
去年佢屏蔽兩個太子曲奇報告, 話要得囡囡同意才可以出報告 :1 ...

又話會出嚟交待去留,家下又冇咗件事賴死唔走
回復 支持 反對

中級會員

講到尾 , 個個網都為場而生 ,
怕無廣告 , 無收入 , 加入打手不唱好 ,
對網民真報告就埋沒良心 , 不能說真話 !!
睇報告 , 要憑自己經驗去決定真假 , 堅不能盡信 !!
回復 支持 反對