香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: W先生
打印 上一主題 下一主題

[其他] 指壓吹水會

初級會員

條弱智雞夠膽死話食指壓女好少時間望到樣,所以啲燈暗啲都無問題,所以咪成日話佢個場全部都靚女囉,有人鐘意服務有人鐘意相頭,佢咁撚樣介紹人食完豬扒仲可以屌返人轉頭,無輪行為同語言都等同白痴加以為網友全部都on99
回復 支持 反對

初級會員

xyz2046 發表於 2017-8-3 15:37
而家仲洗乜小心吖,小佢老味就有
河童山雞同廁板想玩自閉封網咪由得佢囉。只有on 9 小人先會船頭驚鬼 ...

我同你梗係唔驚啦,一來身無屎,二來無利益關係,代表邊個呢條問題又係弱智,我哋梗係代表自己啦,好似佢咁做代言人拎着數仲叫人食豬扒咩,佢真係要check下個腦,無料無口材仲成日衝出嚟認屎認屁
回復 支持 反對

初級會員

有啲事情好簡單,理直氣壯無做衰嘢何須不斷删走對自己不利嘅留言?而家隔離仲係講到自己咁正義,點解又繼續做埋呢啲鼠輩嘢呢?呢啲就係我所指嘅濕鳩版主明明護山雞仲喺度扮公正囉~,以為删走晒啲留言就無人知?真係凳嗰邊啲新人慘,分分鐘要繼續俾鷄王語言強姦
回復 支持 反對

初級會員

睇返隔離台,條厠板究竟係咪換咗人,點解會話W當初係因為洗版被禁,佢唔係自己做過啲乜都唔記得呀嘩?諗住删晒留言再屈鳩人,我真係凳呢條濕鳩可憐,有本事就登出點洗版被禁囉,呢條濕鳩夠膽做唔夠膽認,唔怪得可以同山鷄同一路,完全小人行為!
回復 支持 反對

初級會員

其實有啲事情連小朋友都明,如果道理在你那邊,
又何需不斷滅聲删去對自己不利留言?
做得出呢種行為嘅隔離台版主,完全唔係扮演持平角色,
而家姦屍其間仲係不斷删除留言,此乃極權主義
回復 支持 反對

初級會員

有人投訴無問題,呢度又唔會删人留言同ban人,總之道理在你嗰邊就無問題,暫時未見過有人喺度做啲低莊嘢
回復 支持 反對

初級會員

lynlynlyn 發表於 2017-8-4 22:58
River child net king's kaka post have peanuts
Wonder y just delete previous chilcken city jojo dm re ...

隔離台一有親鳳城負評報告就會删,有鳳城負評留言又删,
已經唔係當初嘅超版同拾一台,
大家失望原因係超版以前並唔會咁做,
亦保山雞呢條七頭保到咁出面,
有腦嘅都知我哋係代表自己說話,
被山雞說為一幫,更得罪太子,
呢種唔用腦諗過先講嘢嘅代言人直情弱智一樣,
呢個人已經唔只一次係因為佢口出狂言得罪人,
最難得係超版居然仲保住佢,
有理由真係鳳城已收購濕鳩台,
超版已變身為濕鳩超版,鳳凰台真係無改錯名
回復 支持 反對

初級會員

LongJJ 發表於 2017-8-5 09:51
叫雞法官開始滘底,又話唔係針對太子,以後唔叫太子幫,改叫W幫喎,佢驚有日自己會浴血旺角。 ...

所以一直都話佢啲理論弱智,
大家其他場都有出報告,何謂太子幫?
所以我懷疑佢唔係唔用腦諗嘢,
而係佢今本就無腦
回復 支持 反對

初級會員

harchai 發表於 2017-8-5 11:27
無賊,老细養隻看門狗泥做乜?
為免成為流浪狗, 隻看門狗就要虚構D賊出泥啦
...

柴兄所言甚是,不過佢唔係狗,
極其量只係一隻想山雞變鳳凰嘅生滋雞,
啲狗狗咁可愛,邊輪到佢做
回復 支持 反對

初級會員

W先生 發表於 2017-8-6 08:17
姦屍帖其實係示範緊如何利用分身:
1 為自己制做聲勢,打擊對手。
2 琴日仲嚟多個自問自答。 ...

弱智係無藥醫咖,成日講乜鳩一幫人,
有睇開拾一台嘅都知我哋以前係支持十一台咖啦,
只不過而家變咗鳳凰濕鳩台我哋先過嚟吹水,
証據咪就係自己睇返濕鳩台嘅吹水區而家仲係
咪好有人氣咪知囉,山雞呢種非黑即白同濕鳩超版而家嘅性格真係好似,所以係同一個人唔出奇
回復 支持 反對