香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6762|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

[報告] 最慘情的指壓報告 (金沙搵笨+濃情小喬)

初級會員

以下係小弟昨天的100%真人真事﹐無加多無減少。我玩左6年 141/161﹐ 3年指壓都未試跌錢跌得咁PK。  請龍兄正視下同提提大家brother.

話說我自從2月就去左外國做野﹐成2個月無玩﹐所以2pm一落機係機場已經打去金莎﹐想搵小冰出出火。Keeper 話今日係度﹐4pm 我出到MK再打去﹐佢叫我可以上去。  上到去入房先話小冰要等15-20min (大佬你上一分鐘又話有)﹐ 咁我問佢有無其他﹐佢話一個都無﹐你等下啦。咁我就話落去做D野﹐有你打俾我。  20分鐘後打俾我話有﹐ 我上去4眼keeper 同個o靚仔﹐話小冰要俾左$430先﹐跟住要去第二度做。  我話指壓我未試過要俾錢先同2月個前都唔係咁﹐佢話一直都係咁。  我心諗已經俾係呃左2次上來﹐ 俾左錢再去第二度﹐我會好被動。  陣間點我都無得上訴﹐ 雖然好想上小冰﹐ 但係咁多年經歷話我知﹐一定無好野。  一時話有﹐一時話無﹐一時要等﹐一時要俾錢先。算﹐ 唔做走人!!!!

不過自己打左2個月JJ﹐ 點都要搞返條囡。好行2步去濃情。上到去﹐keeper 同老闆娘叫我入房﹐咁我話要 service 好。  之後佢帶左小喬﹐

http://www.miss148.com/girl.php?GID=2914

我心諗今日好好醜醜都食返餐﹐點知真係仆街。  幫我沖涼係咁yee無水中﹐我出左去先﹐跟住佢自己仲沖多5 min.  上到床﹐錫都無錫就話吹﹐但係一定要帶套吹﹐ 我玩咁多次指壓都未試過﹐算﹗﹗  到真係帶套吹﹐ 應該係帶套擺落口﹐一D野都無﹐我JJ就第一次越*吹*越軟。  到真係撲﹐佢話佢係上面會唔舒服﹐ 要我係上面﹐到我係上面﹐插2下就問我‘出左啦?’再插就話痛。  頂佢個X﹐好我話你幫我打一下飛機算啦﹐佢話試下啦﹐打左10min 佢既技術完全唔得。  最後我自己打出來﹐仲要我打緊﹐佢電話響﹐ 而佢見我咁不滿都接電話係度講。  到最後你有你講啦﹐我自己去沖涼﹐無等佢 未夠鐘就自己出房。  老闆娘問我得唔得﹐我話完全唔得帶套吹﹐講電話﹐到最後自己打﹐ 佢就睥住小喬。  佢話小喬係新﹐ 我心諗小喬係148好耐啦﹐同埋我上來話要service 好你俾我新我。  最重要新好舊好﹐ 我最頂唔順咁既態度。  同老闆娘講完都係要俾足$430  真係跌錢跌到咁﹐要blacklist 濃情。

總括係我俾左$430 55min…自己打左一野飛機﹐ 我真係咁多年都未試過。  自己係屋企睇AV打好過

評分

查看全部評分

初級會員

慘慘慘

初級會員

black list  濃情 !  Me too !!

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

一定幫c兄反應...
金莎果邊因為爆房, 所以先要帶你去隔離酒店..絕對唔係小冰唔好

一世發話事人

龍兄

78medal_cc1medal25e17e141801-e21medal_dih1g5s1kkkn4338xfootballdinga1a2a3a4a6a12a14a16a17a19a23a24a25GeminlocalAriesadultclubbingIQmu

濃情小喬一定幫你反應...間間場一定有害虫....有咩問題最緊要提出

咁間場先有改善..下次c兄上去可以同鐘房講定先..之前做過小喬好差

佢地一定會向d囡訓話..再有下次走人

我一定幫c兄爭取..下次上去仲係做得唔好一定唔收錢

初級會員

原帖由 龍兄 於 2010-4-15 08:28 發表
一定幫c兄反應...
金莎果邊因為爆房, 所以先要帶你去隔離酒店..絕對唔係小冰唔好

THANK YOU 龍兄﹐ 我真係宜家都一肚火﹐一年無幫親一萬都有幾千﹐ 咁既service.

爆房?  但係keeper 帶到我入左間空房喎﹐係成個場無囡。 仲有話要俾錢先? 我都未試過。

初級會員

原帖由 龍兄 於 2010-4-15 08:32 發表
濃情小喬一定幫你反應...間間場一定有害虫....有咩問題最緊要提出

咁間場先有改善..下次c兄上去可以同鐘房講定先..之前做過小喬好差

佢地一定會向d囡訓話..再有下次走人

我一定幫c兄爭取..下次上去仲係做得 ...

老老實實﹐唔收錢我諗就一定無咁既可能。

但係呢6﹐7年我大大話話都搞過幾百條囡﹐呢個都算最差勁。

囡囡本身既態度係無得改。

根本做都無乜做,佢係度DOM鐘﹐最唔得係講電話。

龍兄﹐如果你係我都激到爸爸。

Anyway, 多謝你接我既意見先﹐ 同希望大家brother 都唔好中招

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-4-15 10:13 發表
講金沙:

keeper時間講早左想d客上早d上去係有少少呃客,應該係怕同你照直講,你或會唔想等太耐走失個客。有d客好得閒無所謂就唔會嬲佢地,但係keeper應該諗下有d客好趕時間,真係唔等得,就會好反感。這點應要改 ...

Thank you Ball 兄

但係金沙我一上到去又唔講話要俾錢先﹐總之我昨天上左去3次﹐ 次次都講D新例﹐ 所以我諗都放棄。

至於濃情$430就跌左﹐見過鬼都怕黑﹐玩返141先好過。

我唔係HK 2 個月﹐點會變到咁ga?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl