香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2474|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[報告] 遲來的報告-----美妙小小

高級會員

Medal No.47818kkkQQ27girl

小弟初來步到,第一次去玩指壓,睇左咁多報告,決定去美妙試試。

話說3月尾,小弟終於鼓起勇氣去試試香港的指壓。在某日晚上夜晚大約9點到達,成條街都比較靜,
無乜人,岩晒我呢D怕醜仔,睇準機會,一個箭步直奔上去。抬頭一望,有個門口叔叔迎接"老細,
呢便呀。"如是者就跟佢入房。"有無想mark邊個"叔叔問道。我突然腦裡一片空白,我明明爬左好多
報告,上之前已經決定1)桐桐 2)叮叮 3)呀君 4)秋兒,果刻我竟然啞口無言,只係同佢講:
"後生d,細細粒大ball吾該"。轉頭吾駛幾分鐘,叔叔開門:"後生d,細細粒大ball,佢叫小小,岩吾岩?"
眼見面前美人,確有幾分姿色,我無講野,就拖佢埋身,跟住問我大鐘定細鐘? 我自然反應說:
"大啦"。其實吾知係乜分別,後未先知原來係時多D。

拖住小小坐在床邊,佢已經急不及待請我食ball餅,我亦都吾猴檎,慢慢來。輕輕猜下ball先,跟
手幫佢除bra,ball路ok啦,linlin顏色尚可,幾好啜。再掃落佢pet pet,有肉地,真係股佢吾到
喎,細細力拍左兩下,爽爽。係床邊都巢左成10分鐘,之後大家都意會到要去沖涼啦。

見到有張車底椅,我話:"妳地都有呢d?"小小:"係呀,我老細突燈係大陸買架,係得我地有"呵呵
"我又要玩...."咁小小就叫我坐上去,幫我洗車,洗得乾乾淨淨佢就坐上黎用pp係咁磨我,都磨
左好耐,心諗點解小小咁西利,吾攰架?跟住就係水簫時間,其實佢吹得好有heart,不過無乜變
化,佢係好想吹爆我,可惜小弟係極難吹爆的,跟住問拎袋入黎做一次先好嗎?我話出去先啦。

床上小小都好溫柔,慢慢錫我,我無kiss,吾比指插,...(吾打咁詳細啦,總之ok啦).........做
毒龍鑽都好爽啊!!埋牙時佢坐上黎,遙下遙下都幾舒服,跟住佢就扒左落黎,係咁un我。嘩,真
係第一次咁樣比人un,勁爽,小小仲出埋收陰肌,頂!!!2mins失手......

我派左彩佢都仲扒係我上面夾下夾下,過左一陣先拎出黎。佢就話不如幫妳dup下啦,我話5駛啦。
小小都幾好傾,佢一邊幫我清潔一邊傾計,有樣野我好buy既......話說果D廁紙係超渣,有d廁紙
碎黐左o係小fun個頭到,佢二話不說就再用口幫我清潔,仲話好腥...我覺得呢D咪叫做pro囉。清
潔完就攬住一齊睇電視。睇左一陣,我就話我想推車,佢就又幫我吹啦。我指住自己個袋袋,我
話:"妳無食蛋蛋喎"佢話:"係咩?"跟住就又食蛋囉,呵呵!!可惜好境不常,想黎第2Q既時候,門
外傳來:"小小,夠鐘啦"我頂......無得推車啊,只好留待下次。

後記;比$$$既時候係收銀處見到2個女女係度互相搽cream係ball ball度,面向我的女女好大
ball ball的,可惜佢用毛巾掩面我看不到樣子,背向我的女女我完全看不到,只看到她的cream
上寫著桐桐。

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

a27

多謝報告,小小......

高級會員

請問小小係咪去左金來閣?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-4-14 23:14 發表

廣告就係,但前晚我聽桐桐講好多女都番番美妙,最好電話問下。

Thanks
會翻綽小小

高級會員

剛翻綽完
小小服務真係好得,佢好知道男人的需要,好識得服侍男生,今次玩得好爽,典床典蓆。

高級會員

小小去左金來閣