香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 128773|回復: 1518
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 hkshrek 於 2008-1-4 12:46 發表
各位 5 on

食LUNCH咪牙, HKSHREK兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

我刀冇定時GA, 得手咪去LOR

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 hkshrek 於 2008-1-5 11:40 發表

早晨,肥佬兄同各位  

HKSHREK兄, 尼輪你咪好唔慣, 冇得同MISS佢0地吹水 其實刀冇所謂吖, 佢0地刀話踼你出校門

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-5 17:52 發表
我估係佢因為佢唔係上得咁密嘛!

快d開估啦!

啞迷

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-5 20:56 發表
點解仲無人估到我呀   , 無去loyau一排, 你地唔記得我啦
開估啦, 我是 69王 呀, 我的英文名是 Six Nine Wong, 所以我在這裡用好斯文的名, 叫  SNWong
大家好嗎

哦..........原來係69王兄你, 失覺晒 你刀好耐冇去老友記果DO LA, 真係估唔DO係你, 等我仲估你係茶王TIM 有乜路數拱牙, 益吓小弟我刀好吖, 69王兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-5 21:07 發表

肥佬兄, 你記唔記得我曾話過在這裡曾見過位168舊師兄, 但唔記得個名啦, 你仲叫我通知佢去loyau, 所以我註冊佐同pm 佢, 但佢最後都無過去, 而我亦都無在這裡發過帖, 你地都知啦, 呢度以前係1日得個幾張帖post 出來 ...

69王兄, 真係任我估刀估唔DO係你, SORRY牙, 係呢, 果次哥個系咪CRAZYCHUK兄牙, 早幾日SIN係友台同佢吹過吓水, 佢問我有冇嚟厘DO TIM, 拱SIN至醒起尼一DO, 咪"嗱嗱"臨叫班兄弟過0黎LOR 0畏..........69王兄, 多D入嚟吹吓水吖

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 11:58 發表

我都係前幾日想入去loyau時發覺出事, 再去茶王第一間屋loyaukee.ezbbforum又摺埋, 乜茶王失蹤佐個幾月呀 ?
你問我有乜好路數呀, 又係得個做字, 唔係做愛就係做工作, 返到屋企就想訓覺, 所以少同你地吹水.
好啦 ...

午安, 69王兄, 第一間屋唔係摺埋, 係茶王系上年11月中鎖咗JET, 等佢現身後, 應該會開番GA
乜FION姐搬咗去尖咀咩 你唔講刀唔"地除"
樂福BIN条囡牙, 69王兄, 係咪佩玲SIN

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 12:03 發表

我記得唔係CRAZYCHUK兄, 好似係中文名架, 因為係呢處未改版前見到, 而家都無佐佢個名啦, 只記得你話佢有好多長沙灣囡囡d料, 仲有, 肥佬兄, 我前排都見到你係11台的足跡喎, 係未你呢?

拱應該係普通人兄LOR
冇錯, 11台哥個係我嚟0架

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 12:09 發表

唔緊要, ball 兄, 你d人體藝術幾得喎 , 仲有, 記得你好似時常要北上呀, 有無內地好介紹呀? 我近排愛上佐大陸SN

BALL兄宜家上海, 台湾, 馬交三BIN走, 刀唔知食咗幾多好嘢LA, 佢............

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Thaksin 於 2008-1-6 12:34 發表

69王 Brother其實成班都係好兄弟,都唔使追Post嚟傾計嘅,一齊吹吓水都得GA MA!
D泰妹相除咗啊Natt外都仲有嘅,等小弟再揾吓D收藏品泰妹相再Post出喺&#21 ...

午安, SONY兄, 你成日刀係拱講, 自已就收收埋埋嚟靜靜"支"起"滋"