香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-6 15:15 發表

午安, SONY兄, 你成日刀係拱講, 自已就收收埋埋嚟靜靜"支"起"滋"   

乜野係"支"起"滋" , 泰文呢?

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 15:18 發表
呢排多野做,女友們又mark得緊,都冇偷食幾個月啦,除左澳門dup過一次骨!

真係羨慕死

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 16:50 發表

乜野係"支"起"滋" , 泰文呢?

"支"=雞, "滋"=机, 69王兄

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-6 15:39 發表

你講JET, 我唔信, 一粒鈡刀揪唔DO咩   

Ball兄將夜晚所有陪客落club, 去桑拿, 齊齊帶囡返房個d應酬都潑入公幹麻(可以開埋公數tim) , 大家定義唔同姐

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 16:45 發表

話說有段時間 聯絡唔到fion姐, 後來12月 比佢, 正想話我而家係佐敦, 5分鍾後到, 但佢話原來搬佐去天文台, 已離開華豐, 去到天文台後, 佢只係做替工, 之前是放大假去旅行, 仲fat佐少少tim, 1月會再搵新 ...

哦........原來係拱, 可惜我冇揼骨好耐lor, 唔係就TRY吓FION姐LA 想知哥位亞姐GA地址, 睇睇友台咪知LOR, 69王兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 16:48 發表

不是普通人兄, 肥佬兄係11台主力係貼圖區睇咸相喎

衰咸濕LOR, 我有舊名你叫KA

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 17:02 發表

Ball兄將夜晚所有陪客落club, 去桑拿, 齊齊帶囡返房個d應酬都潑入公幹麻(可以開埋公數tim) , 大家定義唔同姐

佢荷包跌落兜肚0架, 你仲唔明, 69王兄

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 18:17 發表
呢度重入到!

http://loyaukee.ezbbforum.com/lo ... 7d6e0dfd8a5f17aaad7

發唔DO帖呢, 茶王鎖咗牙, BALL兄

初級會員

Medal No.9

原帖由 肥佬 於 2008-1-6 15:15 發表

午安, SONY兄, 你成日刀係拱講, 自已就收收埋埋嚟靜靜"支"起"滋"   

小弟邊度有靜靜"支"起"滋"呢! 不過小弟担心之前Post咗啊Natt Chanapa呢D叫做有DD質素嘅泰妹, 之後再Post其他比較普通嘅泰妹出嚟,比D Brother"屌高"小弟JAR!   "