香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 11:58 發表

我都係前幾日想入去loyau時發覺出事, 再去茶王第一間屋loyaukee.ezbbforum又摺埋, 乜茶王失蹤佐個幾月呀 ?
你問我有乜好路數呀, 又係得個做字, 唔係做愛就係做工作, 返到屋企就想訓覺, 所以少同你地吹水.
好啦 ...

午安, 69王兄, 第一間屋唔係摺埋, 係茶王系上年11月中鎖咗JET, 等佢現身後, 應該會開番GA
乜FION姐搬咗去尖咀咩 你唔講刀唔"地除"
樂福BIN条囡牙, 69王兄, 係咪佩玲SIN

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 12:03 發表

我記得唔係CRAZYCHUK兄, 好似係中文名架, 因為係呢處未改版前見到, 而家都無佐佢個名啦, 只記得你話佢有好多長沙灣囡囡d料, 仲有, 肥佬兄, 我前排都見到你係11台的足跡喎, 係未你呢?

拱應該係普通人兄LOR
冇錯, 11台哥個係我嚟0架

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 12:09 發表

唔緊要, ball 兄, 你d人體藝術幾得喎 , 仲有, 記得你好似時常要北上呀, 有無內地好介紹呀? 我近排愛上佐大陸SN

BALL兄宜家上海, 台湾, 馬交三BIN走, 刀唔知食咗幾多好嘢LA, 佢............

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Thaksin 於 2008-1-6 12:34 發表

69王 Brother其實成班都係好兄弟,都唔使追Post嚟傾計嘅,一齊吹吓水都得GA MA!
D泰妹相除咗啊Natt外都仲有嘅,等小弟再揾吓D收藏品泰妹相再Post出喺&#21 ...

午安, SONY兄, 你成日刀係拱講, 自已就收收埋埋嚟靜靜"支"起"滋"

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 15:19 發表
次次公幹,邊得閒呀!

你講JET, 我唔信, 一粒鈡刀揪唔DO咩

初級會員

原帖由 Thaksin 於 2008-1-6 12:34 發表

69王 Brother其實成班都係好兄弟,都唔使追Post嚟傾計嘅,一齊吹吓水都得GA MA!
D泰妹相除咗啊Natt外都仲有嘅,等小弟再揾吓D收藏品泰妹相再Post出喺 ...

多謝晒, 泰王兄

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-6 15:01 發表

午安, 69王兄, 第一間屋唔係摺埋, 係茶王系上年11月中鎖咗JET, 等佢現身後, 應該會開番GA
乜FION姐搬咗去尖咀咩 你唔講刀唔"地除"
樂福BIN条囡牙, 69王兄, 係咪佩玲SIN :lo ...

話說有段時間 聯絡唔到fion姐, 後來12月 比佢, 正想話我而家係佐敦, 5分鍾後到, 但佢話原來搬佐去天文台, 已離開華豐, 去到天文台後, 佢只係做替工, 之前是放大假去旅行, 仲fat佐少少tim, 1月會再搵新架步及會登廣告喎! 只要佢電話打得通就代表佢有開工啦.
至於褔樂係8樓陀地場, 唔係佩玲, 係呢, 佩玲幾多樓呀?
都係唔方便說太多, 佢地都無係呢處落ad.

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-6 15:04 發表

拱應該係普通人兄LOR
冇錯, 11台哥個係我嚟0架   

不是普通人兄, 肥佬兄係11台主力係貼圖區睇咸相喎