香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

老友重聚區 - Calling 前168台, 老友台, 會館台網友

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-4 09:40 發表

早晨, C HING, WA!!奌估牙 你又拱早註册, 又宜家至發第一帖, 刀冇從奚考, 唔該開估LA, 好冇, TKS

肥佬兄, 你記唔記得我曾話過在這裡曾見過位168舊師兄, 但唔記得個名啦, 你仲叫我通知佢去loyau, 所以我註冊佐同pm 佢, 但佢最後都無過去, 而我亦都無在這裡發過帖, 你地都知啦, 呢度以前係1日得個幾張帖post 出來, 係最近3,4個月先之咁旺之麻

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-5 20:56 發表
點解仲無人估到我呀   , 無去loyau一排, 你地唔記得我啦
開估啦, 我是 69王 呀, 我的英文名是 Six Nine Wong, 所以我在這裡用好斯文的名, 叫  SNWong
大家好嗎

哦..........原來係69王兄你, 失覺晒 你刀好耐冇去老友記果DO LA, 真係估唔DO係你, 等我仲估你係茶王TIM 有乜路數拱牙, 益吓小弟我刀好吖, 69王兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-1-5 21:07 發表

肥佬兄, 你記唔記得我曾話過在這裡曾見過位168舊師兄, 但唔記得個名啦, 你仲叫我通知佢去loyau, 所以我註冊佐同pm 佢, 但佢最後都無過去, 而我亦都無在這裡發過帖, 你地都知啦, 呢度以前係1日得個幾張帖post 出來 ...

69王兄, 真係任我估刀估唔DO係你, SORRY牙, 係呢, 果次哥個系咪CRAZYCHUK兄牙, 早幾日SIN係友台同佢吹過吓水, 佢問我有冇嚟厘DO TIM, 拱SIN至醒起尼一DO, 咪"嗱嗱"臨叫班兄弟過0黎LOR 0畏..........69王兄, 多D入嚟吹吓水吖

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

Medal No.9

原帖由 SNWong 於 2008-1-5 20:56 發表
點解仲無人估到我呀   , 無去loyau一排, 你地唔記得我啦
開估啦, 我是 69王 呀, 我的英文名是 Six Nine Wong, 所以我在這裡用好斯文的名, 叫  SNWong
大家好嗎

Hollo!69王Brother!好耐唔見你踪影!

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-5 22:22 發表

哦..........原來係69王兄你, 失覺晒 你刀好耐冇去老友記果DO LA, 真係估唔DO係你, 等我仲估你係茶王TIM 有乜路數拱牙, 益吓小弟我刀好吖, 69王兄   

我都係前幾日想入去loyau時發覺出事, 再去茶王第一間屋loyaukee.ezbbforum又摺埋, 乜茶王失蹤佐個幾月呀 ?
你問我有乜好路數呀, 又係得個做字, 唔係做愛就係做工作, 返到屋企就想訓覺, 所以少同你地吹水.
好啦, 同各位咁耐無見 , 等我匯報下我最近幾個月精(情)歸何處啦 , 首先經過兩次摸門釘之後 , 我終於試佐肥佬至愛的amy , 由華豐追到天文台道去翻桌fion , 同埋我的福樂主場 , 最後偷跳成功返大陸SN , 其他散餐就唔記得羅

初級會員

原帖由 肥佬 於 2008-1-5 22:40 發表

69王兄, 真係任我估刀估唔DO係你, SORRY牙, 係呢, 果次哥個系咪CRAZYCHUK兄牙, 早幾日SIN係友台同佢吹過吓水, 佢問我有冇嚟厘DO TIM, 拱SIN至醒起尼一DO, 咪"嗱嗱"臨叫班兄弟過0黎LOR:l ...

我記得唔係CRAZYCHUK兄, 好似係中文名架, 因為係呢處未改版前見到, 而家都無佐佢個名啦, 只記得你話佢有好多長沙灣囡囡d料, 仲有, 肥佬兄, 我前排都見到你係11台的足跡喎, 係未你呢?

初級會員

原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 01:30 發表
Sorry! 一時唔記得!

唔緊要, ball 兄, 你d人體藝術幾得喎 , 仲有, 記得你好似時常要北上呀, 有無內地好介紹呀? 我近排愛上佐大陸SN

初級會員

原帖由 Thaksin 於 2008-1-6 02:31 發表

Hollo!69王Brother!好耐唔見你踪影!

泰王你好 , 我真係好少去探你地, 因為無去一排之後, 發覺追唔切你地d post, 唔知點插咀好 , 仲有就係... 你地個時興起玩5字8字孖句接龍, 好鬼難玩 , 所以少佐出post. 但我仍間中會入黎睇下泰王有無新泰妹介紹, 泰王呀, 除佐Natt之外, 仲有無其他好介紹呀

初級會員

Medal No.9

原帖由 SNWong 於 2008-1-6 12:18 發表

泰王你好 , 我真係好少去探你地, 因為無去一排之後, 發覺追唔切你地d post, 唔知點插咀好 , 仲有就係... 你地個時興起玩5字8字孖句接龍, 好鬼難玩 , 所以少佐出post. 但我仍間中會入黎睇下泰王有無新泰妹介紹 ...

69王 Brother其實成班都係好兄弟,都唔使追Post嚟傾計嘅,一齊吹吓水都得GA MA!
D泰妹相除咗啊Natt外都仲有嘅,等小弟再揾吓D收藏品泰妹相再Post出喺吖!